Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mart '17

 
Kategori
Astroloji
 

Sevgili yükselen Aslan ve sevgili yükselen Kovalar Mart ayında kariyer ve paraya dikkat !

Sevgili yükselen Aslan ve sevgili yükselen Kovalar Mart ayında kariyer ve paraya dikkat !
 

Venüs 4 Mart ile 15 Nisan tarihleri arasında Koç burcunda geri gidiyor(retro) ilişkileri ve maddi konuları temsil eden Venüs’ün bu transiti sizi yüksek öğrenim, yurtdışı eğitim, akademik eğitim, yurtdışı iş, yurtdışı tatil, yurtdışı konuları ve inançlar konusunda etkiliyor ve beklenmedik ani gelişmeler yaşayabilirsiniz kararlarınızı değiştirebilirsiniz. Terazi burcundaki Jüpiter transiti de geri harekette ve yine sizi bu konularda etkiliyor. Beklemede kalınması gereken bir süreç olacak. Bu süreçte üniversite öğrencileri derslerine gereken önemi vermeli.

Mars 10 Mart’tan itibaren Boğa burcunda transitine devam edecek ve sizi kariyer, iş hayatında yoğunluk, yeni iş teklifi, yeni proje, iş yerinde gerginlik, evinizde yapılması gereken bazı işler, evinize ayırmanız gereken zaman gibi konularda etkileyebilir aynı zamanda evde ve iş yerinde kazalara dikkat edilmeli ve aileniz ile ilgili bazı sağlık sorunları olabilir.12 Mart saat 17: 54’de Başak Burcunda 22° Ay ve Güneş karşıt açıda olacak yanidolunayolacak. Dolunayda her zaman bazı konularda sonlanmalar, sonuçlar ve alınan bitiş kararları yaşanır. Her bireyin kişisel haritasına göre ve dolunay anının haritasına göre bu konular ve gelişmeler değişebilir.

26 Şubat’ta yaşanan güneş tutulması etkileri devrede olabilir, dolunayın etkisi 3 gün önce ve 3 gün sonra çok yoğun olacak ve bu süreçte sizin için maddi konular gündemde olacak. Eski gelir kaynaklarınız sonlanabilir ve yeni gelir kaynakları sizin için fırsat olabilir. İşten ayrılabilir, ortaklığınızı bitirebilirsiniz. Yeni iş fırsatları, yeni projeler gibi maddi kaynaklarınızda değişikliğe neden olacak bir dolunay yaşayacaksınız. Yani önce sonlanmalar yaşanacak ve yeni gelir kaynakları için ortam hazırlanacak. Ayrıca mahkeme, tazminat gibi konularda bazı sonuçlar yaşanabilir. Beklenen haberler geç gelebilir. Borç-alacak konularında bu dolunayda planlı ve dikkatli hareket edilmeli. Borçlanmak isteyebilir ya da alacaklarınızın tahsilatında sorunlar yaşayabilirsiniz. Dolunay anında gökyüzünde zorlayıcı bir kare açı mevcut. Önemli olan bu süreçte pozitif olunmalı, dua etmeli, aktif ve kararlı yeniliklere açık olunmalıdır. Her sonlanma yeni bir başlangıçtır. Venüs retro da iken ani kararlar alınmamalı  özellikle maddi anlamda ve ilişkiler anlamında ve uygulanmamalı. Merkür 14 Mart’tan itibaren Koç burcunda transitine devam edecek ve sizi yüksek öğrenim, yurtdışı eğitim, akademik eğitim, yurtdışı iş, yurtdışı tatil, yurtdışı konuları ve inançlar konusunda etkileyecek bu konularda gereken kişilerle gereken iletişimi kuracak ve çözüm yolları arayacaksınız. 20 Mart’tan itibaren Güneş Koç burcuna geçiyor ve 20 Nisan tarihine kadar onların dönemi başlıyor. Bu süreçte pek çok Koç burcu doğum gününü kutlayacak. Güneşin Koç burcundaki transiti de sizi bu konularda etkiliyor. Mart ayının konuları sizin için kariyer, para ve yurtdışı konuları olacak.İslam astrolojisinde Başak burcunun yönetici gezegeni Utarit’dir (Merkür).

Başak burcu dolunay için okunacak uygun esmalar ise El Kayyum(her şeyi düzenle elinde tutan), El Halik(yaratan), okunmalı. Esmalar günün uygun saatlerinde ve sayısal değerleri kadar okunabilir. Bu esmalarda yeniden başlama, hayatınızda bitmesi gerekenler ve bırakmanız gerekenler konusunda hayatınıza yeni yön verme enerjisi vardır. 12 Ocak'ta yaşanacak olan dolunayda zorlayıcı Satürn etkili kare açı var teslim enerjisi içinde olunmalı sabırlı ve dikkatli kararlar alınmalı. Yukarıdaki yorumlar yükselen burçlara göre yazılmıştır ve kişisel haritalara göre farklılık gösterebilir. Herkes dolunayın enerjisinden ve etkilerinden kendi doğum haritasındaki gezegen yerleşimlerine ve açılarına göreetkilenecektir. Örneğin Aslan ve Kova burçlarında gezegenleriniz çok ise yaşayacağınız etki daha çok olur. Tüm bu sonların ve getirdiği yeni başlangıçların hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Sevgiler…

 

 

 

 
Toplam blog
: 118
: 220
Kayıt tarihi
: 26.01.16
 
 

Astrolojiye aşık biri olarak Miliyet Blogda bulunmaktan ve sizlerle yazılarımı paylaşmaktan mutlu..