Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Güliz Gülsever Özsaruhan

http://blog.milliyet.com.tr/listemiste

03 Ocak '11

 
Kategori
İlişkiler
 

Sevgiliniz hakkında bilmediğiniz 6 şey

Sevgiliniz hakkında bilmediğiniz 6 şey
 

Erkekler Marstan Kadınlar Venüsten diye bir kitap boşuna yazılmamış. Her ne kadar kadınlar erkeksiz ; erkekler de kadınsız yapamasalar da birbirlerinden oldukça farklı bu 2 cinsiyetin biribirini anlamaları da bazen oldukça güçleşir. Aslında olay her 2 tarafında karşısındakini kendi gibi düşünmesi. Evet bayanlar bu liste sizin için.

6- Bütün arkadaşlarınızı sevmezler

Güzel bir ilişkiniz var. O sizi olduğu gibi kabul ediyor, seviyor, seviliyor hatta birlikte çok eğleniyorsunuz. Ama ondaki bir şey sizi sinir ediyor. Sizin bazı yakın arkadaşlarınızla yeterince birlikte olmak istemiyor. Bunu kabul edin. Sizin çok sevdiğiniz ve sizden farklı olan en yakın arkadaşınızı sevmiyor demektir bu.

Ne Öğrendik: Arkadaşlarınızı sevmek zorunda olmadığını kabul edin. Sadece onlara saygılı ve adil davranmak zorunda. Tabiki eğer ilişkinizi sabote etmeye çalışmıyorlarsa. Birdahaki sefere arkadaşlarınızla olan sorunlarınızı erkek arkadaşınıza anlatmayın. Siz bir süre sonra aranızdaki problemi çözüp olanları unutabilir ve onu affedebilirsiniz ama o sizi üzen birini asla affetmeyecektir.

5-Erkekler güzel kadınlara bakar

Eğer erkek arkadaşınız cafedeki güzel garsonu farkına varmıyorsa bunun tek nedeni sizinle kavga etmek istememesidir. Erkekler güzel kadınlara bakmayı sever. Aslında kadınlar da güzel kadınlara bakmayı severler. Bunda çok büyütülecek birşey yok. Nasıl siz George Clooney’i beğeniyorsanız onun da kadınları beğenmeye hakkı var. Güzele bakmak ta sevaptır ayrıca. Sadece olayların daha ileriye gitmediğinin kontrolünüz altında olduğundan emin olun.

Ne Öğrendik

Göz göre göre bir kızla sizin gözünüzün önünde flört etmiyor ya da iştahla kızı süzmüyorsa endişelenecek birşey yok. Sevdiği kız sizsiniz!

4-Kadınlar sevgilinize asılacaktır.

Bazı kadınlar sevgilinize asılacaktır. Ya o işteyken , siz onun yanında yokken ya da sadece 2 adım ötede başka bir arkadaşınızla muhabbete dalmışken. Bu kaçınılmaz . Ruhunuz bile duymazken bazı kadınlar onunla flört de etmeye çalışabilirler. O bunu ister anlasın ister anlamasın. Hele ki uzun, siyah saçlı, yakışıklı bir sevgiliniz varsa. Sonuçta kel bile olsa , siz onu çekici buluyorsanız başkaları da bulabilir. Muhtemelen size bir kadının az önce ona asıldığından bahsetmek ve sizinle anlamsız bir kavganın içine girmek istemeyecektir. Siz her defasında size asılanları ona söylüyor musunuz ki??

Ne Öğrendik

Unutmayın bir erkek sizinle birlikteyse , sizinle birlikte olmak istiyor demektir. Eğer ona aslınları bir sonraki aşamaya taşımıyorsa, diğer kadınların ona göstereceği ilginin , egosunu şişirmekten başka yapacağı hiçbirşey olamaz. Ayrıca bu sizin de gururunuzu okşayacaktır. Sonuçta bu sizin erkek zevkinizin ne kadar iyi olduğunu gösterir. Bundan sonra size ekstra kahve ısmarlayan şeker garsonla küçük bir konuşma yaptığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin.

3-Her erkek eninde sonunda evlenmek isteyecektir

Bekarlık Sultanlıktır lafını bir kenara bırakacak olursak, her erkek eninde sonunda birine bağlanmak ve bir aile kurmak ister. Tabi doğru zamanı geldiğinde… Bu doğru zaman gelmeden önce de bekarlığının, yanlızlığının ve özgürlüğünün tadını çıkarmak isterler. İyi bir işe ve eve sahip olmak ;evlilikten ve çocuklardan önceki öncelikleridir.

Ne Öğrendik

Eğer sevgiliniz evlenmek için henüz hazır değilse ve siz daha fazla beklemek istemiyorsanız. İlerleyin. Çünkü o şuanda sizin olmak istediğiniz yerde değildir. Ya da biraz acı olsa da belki de siz onun bayan doğrusu değilsinizdir.

2- Siz kendinize bakmazsanız o da bakmaz

Muhtemelen size söylemeyecektir ama örneğin alınan fazla kilolar onun size hayranlığını azaltacaktır. Hamileliği nispeten bu durumun dışında tutuyoruz ama bayanlar Ebru Şallıya bakın o yapabiliyorsa siz de yapabilirsiniz. Hamilelikte alınan 30 kilolar artık mazide kaldı. Hamilelik herşeyi yemekte özgür olacağınız bir 9 ay demek değil. Evet konumuza geri dönecek olursak eğer siz kendinize bakmazsanız o artık sizin onu yeterince takmadığınızı düşünecektir. Ona şişman görünüp görünmediğinizi sorun . Kaçamak cevaplar verirse aldırmayın ve cevabınızı alın. Sonuçta unutmayın onun size aşık olduğu zaman nasıl görünüyorsanız , o hep sizin öyle görünmenizi isteyecektir. Tabiki siz de aynı şekilde.

Ne Öğrendik

Fiziksel değişimlerin ilişkinizi bu kadar çok etkileyeceğini düşünmeyin. Erkeğinize iyi bakın. Böylece kendinize de iyi bakmış olacaksınızdır. Kendinize güvenin. Kendine güven daha mutlu ve seksi bir beraberlik getirecektir.

1-Söylendiğinizde o bunu kişisel algılar

İnsanların hatalarını bulmak-özellikle de sevdiklerinizin – oldukça kolay. Sonuçta kimse mükemmel değil. O yüzden partnerinizi eleştirmeyi alışkanlık haline getirmeyin. Bu karşı taraf için çok can sıkıcı olabilir. Eğer o arkadaşlarına sizin dırdırlarınızı şakayla karışık anlatıyorsa emin olun ki o bunu gerçekten de komik bulmuyordur. Siz ne kadar çok dırdır yapıp onu eleştirirseniz o sizden daha çok uzaklaşacaktır. Çünkü olduk olmadık yerde eleştirilmek onu kırıyordur. Parmağınızı karşı tarafa sallamak, kendi problemlerinizle uğraşmaktan daha kolaydır. Sonuçta siz onu eleştirirsiniz sonra o da sizi. Bu böyle sürüp gider.

Ne Öğrendik

Karşınızdakinin hataları için eleştirmekten vazgeçin. Sonuçta eleştirdiğiniz ve en sevmediğiniz özellikler aslında onlar siz de var oldukları için size batar. Ayrıca siz sizin seçtiğiniz erkeği bu kadar eleştirmekle aslında kendinizi eleştirmiş olmuyor musunuz?

http://www.listemiste.com/sevgiliniz-hakkinda-bilmediginiz-6-sey.html

www.listemiste.com 

 
Toplam blog
: 56
: 5176
Kayıt tarihi
: 15.12.10
 
 

1981 İzmir doğumlu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemlerinden mezun. Listemist..