Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Kasım '15

 
Kategori
İlişkiler
 

Sevgilinizin dişlerini öper misiniz; kadında cinsel bölgeler

Sevgilinizin dişlerini öper misiniz; kadında cinsel bölgeler
 

Tamamı cinsel gibi geliyor ama kadın vücudu tamamen cinsel değil. Örneğin ayaklarında ne var; bildiğin ayak işte. Kadını bir bütün olarak ele alan görüşler aldatmaca. Sizi her halinizle sevdiğini söyleyenler samimi değil, şuranızı buranızı beğendiğini söyleyenler samimi. Sadıksınızdır; emir kulu gibi çorbasını pişiriyorsunuzdur falan, ona hizmet ediyorsunuzdur, sizden memnundur yani. Sizi her halinizle sevdiğini söyler. Nerenizi beğendiğini sorun cevap veremeyecektir. Çünkü böyle bir derdi yoktur. Vücudunuzla ilgilenmiyordur. Onun baş tacı yaptığı kadınsınızdır. Sizi sevdiğini söyle ama yine vücudunu beğendiği kadına gider.

Bu tarz bir yaklaşım yüzünden vücudunuzu ona beğendirme fırsatı bulamıyorsunuzdur. Size “iyi bir kadın” diyorsa bilin ki sizi beğenmiyordur. Kendinizi bu şekilde sahte beğenmelerden kurtarmanız lazım. Sizi baş tacı yapan kocanız yatak odanızın kapısını kırıyor mu? İyi bir kadınmış. Sizin insanlığınızı seven bir koca sizi sevmiyordur. Çünkü insanlıkla sevişilmez!

Kadını kadın yapan cinsel bölgelerin güzelliğidir. Güzellik de yetmez, öldürücü olacak. Erkeklerin aradığı kadında cinsel bölgelerdir. Cinsel bölgelerini bilmeyen, dahası kullanmayı bilmeyen kadınların kocası aradığını bulamayınca onu bulacağı yere gider. Erkek ve kadın cinsel varlıktır. Erkek karısını sevmez, beğenir. Çünkü kadın sunumdur, doğa onu erkeğe sunmuştur. “Kocam beni çok seviyor” Azgın boğalar gibi saldırıyorsa bu dediğin doğrudur, değilse hayal görüyorsun!

El ayak herkeste var, sevişirken billur bakışlı gözleriniz, üzüm karası saçlarınız önemli değildir; çünkü bunlar cinsel bölge değildir. Kadın yatakta kabul edilir. Yatakta kabul etmediğin kadını hiç kabul etmemişsin demektir. Erkek kadına kadınlığıyla ilgili ne yaparsa sevgisi o kadardır. Öpmüyor, oynaşmıyor, yatakta sırtını dönüp yatıyor ama seviyormuş. Dizinin dibinden ayrılmıyormuş. Kadınlar bak yanımdan ayrılmıyor diye kocam beni seviyor diyorlar. Peki yanındayken ne yapıyor? 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..