Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Şubat '09

 
Kategori
Deneme
 

Sevgiliye...

Sevgiliye...
 

gözyaşı pınarları


Sesinde donuklaşan, yok olan, yitip gitmeye yüz tutmuş, soğuk ama bir o kadar da dirençli, kendini yeniden bulmaya çalışan bir arayışın kırık dökük halsizliği var sevgilim. Sesindeki her tını, her nefes alış bir kayboluşun içinde yeniden varolma çabasıyla ayakta kalmaya çalışan bir krizentan gibi. Yorgunsun sevgili biliyorum hayata bir ucundan var gücüyle tutunmak çabası belki de seni bu denli yoran. Yorulma güçlü, kararlı ve azimli ol. Sök at yüreğindeki pası. Yüreğine çökmüş yağmur bulutunu gözlerinle yağdır ve izin ver artık bulutların arkasında kendini gizleyen güneşin sana gülümsemesine. Dost ol onunla! Bırak ısıtsın içini. Kendi gizini keşfet! Yüreğini bahar yerine çevir. Gülümse hayata, gülümse çünkü unutmaki senin gülümsemen bir çok insanın gülümsemesine davetiyedir.

Marifet dünya nimetlerinden en iyi şekilde yararlanabilmektedir. Hissetmektir tüm yaşamı olanca güzelliğiyle yürekte. Umarsızca soluyabilmektir hayatı. Hatalardan ders alabilmektir ve gülümsemektir doğaya. Hakkını vererek en iyi şekilde gülümseyebilmek bir çocuk masumiyetiyle tutunabilmektir yaşama.

Evet sevgili inanıyorum ki sen de başarabilirsin bunları kendi potansiyelinin farkında olan her insan gibi sen de mutluluğu hakkını vererek yaşayabilirsin.

 
Toplam blog
: 17
: 2057
Kayıt tarihi
: 11.02.09
 
 

Üretkenlik, şevkat, tevazu, sabır, dürüstlük ve cesaret kavramlarını özümde benimseyebilmiş, kendini..