Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ağustos '09

 
Kategori
Futbol
 

Sevgiliye aşk mektupları...

Sevgiliye aşk mektupları...
 

milliyet.com.tr


Hani insan sevgiliye aşk mektupları yazdığında yüreğinin heycandan yerinden fırlayacakmış gibi olduğunu hisseder ya, işte Fenerbahçe sevgiside, onun adına yazılacak güzel kelimeleri düşündükçe insanın yüreğini heycan bürüyor.
Aregones'in nerdeyse yerlerde süründürdüğü takım, Daum ile sezon başı olmasına rağmen eski mücadeleci hırsını, Fener ruhunu sahaya yansıtan, en azından yansıtmaya çalışan bir takım olma yolunda bayağı yol katetmiş.

Haftaya ligin başlayacak olması, her iki takımında aklının lig de olduğunu gösterdi, maç boyunca..

Fenerbahçe geçen sezonda sadece Beşiktaş'a bir maç kaybetmesine rağmen, üç maç gibi bir farkla üstünlük sağlaması, sadece belki de tek yenmesi gereken Türkiye kupası maçında yine her zamanki gibi dedenin yaptığı büyük hata ile, finalde kaybetmesine sebep olmuştur. Fenerbahçe bir sene kaybetti ama, büyük bir kabustan kurtuldu, Aregones'i göndererek, gerçi maddi açıdan tam kurtulduğumuz söylenebilinir mi?

İşte geçen senenin bu karamsar tablosunun ardından Beşiktaş'ı yine yenerek süper kupayı ikinci kez kazanarak bu senenin çok daha güzel geçeceğini, taraftarlarını, o muhteşem taraftarlarını sevindireceğini, mutlu edeceğini tahmin ediyorum.

Belki geçen seneden futbolcu olarak çok büyük fark yoktu, ama bu sefer takım için gerekli yerlere transfer yapılması, ayrıca Aykut hocanın faktörü Fenerbahçe üzerinde çok büyük olumlu etki yapmıştır. Bence bu senenin en önemli transferi Aykut Kocaman'ın Sportif Direktör olarak göreve başlaması, iki Berezilyalının işini binlerce kilometre yol katederek bitirmesi, saygın, güvenilir ve doğru kişiliği ile Fenerbahçe'ye çok şey katacaktır.

Neticede Fener Süper Kupa finalinde ezeli rakibini yenerek gelecek hafta başlayacak lig için olumlu sinyaller vererek, lige moralli girecektir.

Beşiktaş ayağa paslarla olumlu bir görüntü çizerken, Sıvok yaptığı hata ile, penaltıya neden oldu. Alex ikinci golü Güiza'nın nefis ortasına kafayı uçarak Beşiktaş filelerine gönderince, koskoca Olimpiyat stadında Beşiktaş seyircisi arkasına bakmadan sahayı terk etmeye başladılar.

Demirören'in de Aziz Yıldırım'ı tebrik edip hemen stadı terk etmesi ise hayli ilginçti. Ama centilmence rakip başkanı tebrik etmesi güzeldi.. Eeee bunu üçüncü kez yapıyordu. Artık Aziz başkanı tebrik etmek onda alışkanlık haline geldi..

Sanıyorum iki, üç hafta sonra sezon başı yapılan idmanların meyvasını toplayacak Fenerbahçe..

Yeter ki futbolcular güçlerini sahaya yansıtmak için bunu yürekten istesinler..

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..