Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Kasım '07

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Sevgiye saygıya sarıl

Sevgiye saygıya sarıl
 

Mutlu olmak.

Hayatı sevmek ve severek yaşamak hayat dolu olmak.
Sevgi saygı hoşgörü üçlüsünü bilmek ve sımsıkı sarılmak bir sevgiliye sarılır gibi. Sevgili dedik ya bunları bilen hele birde sevgili veya bir eş bulduysan işte dünyalar senin kıymatını bil.. Doya doya yaşa ne mutlu sana. Yok bulamadınsa bunların tersi bir davranışta olan biriyle hasbelkader tanıştın ve eş seçtiysen eğer al sana cehennem. Ölene kadar çek yat. Hele birde ayıkamadan bir iki çocuk olduysa vay haline, işte yaşamak sana zehirdende öte. Hele birde sevgiye saygıya çok deger seriyorsun ama karşıdaki.

Tam bunların tersi hadi gelde yaşa,
Mutlu olmanın, mümkünü yok arkadaş evim yuvam dersin, yıkılmasın dersin fedakarlıkların bin katını yaparsın ama nafile, işte cehenneme düştün. Hadi gel yaşa, dogruna yanlış diyor sevincine üzüntüne ortak olmuyor. Sanki sana düşman bu tür eşi olan ülkemizde çok bunca aile içi şiddet geçimsizlikten dolayı parçalanan aileler.

Arada kalan çocuklar. Masum çocuklar daha birde seni kötüleyip onların beyinlerini yıkmaz mı, seni suçlu ilan edip kendini kahraman göstermez mi. İşte yüreginden de etti seni, hadi gel mutlu ol.
Aman gençler eş seçerken manavdan meyve alır gibi seçmeyin ha, iyi tanı.
eşya degilki götürüp hurdacıya veresin.
Çok zor arkadaşlar, ne kadar pozitif düşünsende yıkılıyorsun bir yerde.

 
Toplam blog
: 2
: 638
Kayıt tarihi
: 13.10.06
 
 

20 yıllık kamu çalışanıyım. Ülkemi çok seviyorum. İnsanları ve herşeyi çok seviyorum. POZİTİF DÜŞÜN..