Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ağustos '12

     
    Kategori
    Siyaset
     

    Sevilmek başarıyı ispatlamaz

    Sn. Erdoğan arkasında yüzde 50 halk desteği var diye, ülkemiz üzerinde çok tehlikeli oyunlar oynuyor.

    Kendisi elbet bir gün devletin başından uzaklaşacaktır, ancak yaptığı tahribatlar bu halkın geleceğini önemli ölçüde ve uzun yıllar etkileyecek. Bunun için artık düşünen herkesin düşündüğünü açıkça ifade etmesi, kral çıplak demesi ve gidişata dur demesi gerekiyor.

    Bu pervasiz yönetimi bu halk yok edemezse, korkarim bu yönetim bu halkin tarihde ilelebet varolabilme yetisini yok edecek.

    Siyasetcilerin iktidardayken kendi düsüncelerine uygun bir bicimde  ülkeyi yönetmeleri normaldir ve bize uymasada demokratik saygi göstermeliyiz. Ancak bu iktidar 3000 yildir varolmayi basarmis bu halkin, bu varolabilmeyi saglayan TEMEL TASLARINI yerinden sökmektedir. Bu konuyu sonraki yazilarimda ele alacagim.

    Unutmayalim, arkalarindaki halk destegi onlara herseyi yapma lüksü saglamaz. Bu destek onlarin her yaptiklarinin dogru ve halk tarafindan onaylandigi anlaminada gelmez.

    Bu halk Vahidettinede saygi ve destek vermistir. O Sevr'i imzaladi, halk Halifemiz diyerek arkasindaydi. O Ingilizlerle isbirligi yapti, halk arkasindaydi. O ingilizlerle kacti, halk halen onu destekliyordu. Hatta kurtulus savasi sirasinda halife adina Kuvva-i Milliyecilere karsi yer yer savasacak kadar dahi onu destekledi bu halk. Ama halkin iyi niyetle ve dini duygularla Vahidettini desteklemis olmasi, onun bu halka karsi düsmanca isler yaptigi gercegini degistiremez.

    Erdoganin arkasindaki destegi birde bu gözle degerlendirelim.

     
    Toplam blog
    : 1
    : 95
    Kayıt tarihi
    : 16.08.12
     
     

    Uludag Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu İlgi alanım Politika. ..