Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mart '17

 
Kategori
İlişkiler
 

Sevişme(me) ustalık ister!

Güneş doğmadan güne başlayıp, güneşi görmeden bütün günü geceye taşıyan tüm bedenlere haksızlık yapmadan söylemenin bir yolunu bulmak lazım. Yorgunluk, bıkkınlık ve yılgınlık hayatın kenarından sökülüp tam ortasına motif olmaya doğru ilerliyor olabilir.

Hatırlamaya çalışın en son ne zaman bir rüzgarın bedeninizi sarıp sarmaladığında hissettiğiniz huzuru? Ne zamandı en son duyduğunuz bir müziğin tüm hücrelerinizi işgal edip bütün duyularınıza hükmedişi? Göz bebeğinizdeki damarların doğrudan ruhunuza bağlı olduğunu anlamanızı sağlayan bir rengin güzelliğine en son baktığınız tarih yakınlarda mıydı?

Sevişmenin sadece yatakta değil hayatta olduğunu hatırlamıyor musunuz yoksa bildiklerinizi bile unutturan bir koşuşturmada mısınız?

Huzurun soluduğunuzun havasıyla ruhunuza ulaştığı muhteşem manzaralar için kilometrelerce uzaklara seyahat etmeniz tek seçeneğiniz değil. Bilet almadan ulaşacağınız bir yer daha var size bunu sağlayacak:

Düşünceleriniz!

İmkansızlığını önünüze koymadan mutlu olduğunuzu düşünün. Hayatın getireceklerinin önce korkusunu hissetmeden güzelliklerini düşünün. Sevginizin karşılıksızlığıyla kederlenmek yerine sevmenin içinizde sağladığı coşkuyu düşünün. Yaşamınızın beğenmediğiniz yanlarıyla mücadele ederken yaşamın güzel yanlarını düşünün.

Sevgiyi düşünün. Severek yaşayın.

"iyi de benim sevecek kimsem bile yok ki?" diyene özel cevap olsun:

Sevgiyle yaşayın.

Rüzgarın kıvrımlarını avuçlarınızda hissetmedikçe, yağmur sesinin kulağınızdan kalbinize erişmesini sağlamadıkça, eşsiz bir manzaranın gördüğünüz tüm renkleri ruhunuza ulaşmadıkça, soluduğunuz hava ciğerlerinize yaşam sevincini doldurmadıkça hayatın size sunduğunu sevişecek kadar sevmiyor olabilirsiniz.

Tüm bunları biliyor ve hissediyorsanız;

sahip olduğunuz sevgi ile yaşamın tüm güzellikleridir seviştiğiniz, sadece bir beden değil.

 

Birol Boyacıoğlu
brlbo.com

 
Toplam blog
: 56
: 123
Kayıt tarihi
: 14.01.17
 
 

Reklam ve Halkla İlişkiler ile başlayan profesyonel yaşama, değerli markaların hayat bulduğu iç m..