Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Eylül '09

 
Kategori
İlişkiler
 

Sevişmeye devam ettiler

Sevişmeye devam ettiler
 

Selen Görgüzel; Nisan ayının ilk haftası Saba Tümer' in programına katılarak, dizi setinde tacize uğradığını ve seti terkederek İstanbul' a döndüğünü itiraf etmişti.

Toplumun ve özellikle kadınlarımızın en hassas sorunlarından biriydi bu. Hayatlarının bazı evrelerinde maruz kaldıkları sosyal bir yaraydı. Sessiz kalmak ve gizlemek yerine sesini duyurmayı aşılamak, onların sesi olmak güzel bir davranıştı, tabi suistimal olmadığı sürece.

Bu olaydan yaklaşık bir ay sonra, bir başka kadın problemi üzerinden sesleniyordu bize oyuncu Görgüzel. "Aldatılmak".

"Ben Türkiye'deki birçok ünlü manken, şarkıcı ve dizi oyuncusunun akrabasıyım. Çünkü eski eşim, kızımın babası Yılmaz Bektaş'ı sürekli onlarla paylaşmak zorunda kaldım". Bu da yaşanılan sosyetik çevrenin bir sonucu olmaktan öteye gidemiyor maalesef.

Güzel oyuncu şimdilerde "Mıhlıçay Aşıkları" adlı bir sinema filminin cesur sahnelerinde adını duyuruyor. Devrim Saltoğlu ile paylaştıkları sevişme sahnesinde, önce yastıksız seviştiklerini itiraf ediyor, bir süre sonra ise internete sızan görüntüleri için filmin yönetmenini suçluyordu. Selen Görgüzel’ e ateş püsküren yönetmen Zafer Ünlü, "O sahne çekilirken ‘keselim mi’ dedik ama sevişmeye devam etti" dedi.

Anlaşılan o ki, bu ülkede dizi veya film çekilirken aylar öncesinden yoğun bir kamuoyu çalışmasına ihtiyaç var. Özellikle bu hususta filmin esas kızına büyük iş düşüyor.

İşin diğer bir boyutu ise konusu ne olursa olsun, vizyona girecek filmlerimiz öncelikle yorgan altından gösterime sunuluyor.


Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/magazin_turu

 
Toplam blog
: 296
: 6335
Kayıt tarihi
: 24.09.08
 
 

Bankacılığın stres ve yoğunluğundan fırsat buldukça, okumaya ve düşüncelerimi burada paylaşmaya ç..