Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Şubat '08

 
Kategori
Sınavlar
 

Seviye belirleme sınavı

Seviye belirleme sınavı
 

Bir sınav maratonunun daha kayıtları başlıyor…
DPY-B (Devlet Parasız Yatılı okul Burslu sınavı) 6 ve 7'nci sınıflar sınav başvuruları, 11 – 22 Şubat 2008 tarihleri arasında,
SBS (Seviye Belirleme Sınavı) başvuruları 11 – 22 Şubat 2008 tarihleri arasında yapılacaktır.

Adaylar, başvuru sırasında okul müdürlüğüne, kırtasiye, internet bağlantısı, fotokopi vs. giderleri için okul aile birliği makbuzu karşılığında 2 (iki) YTL ödeyecektir.

Adaylar, T.C kimlik numarasıyla Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Türkiye Halk Bankası şubelerinden birine 10 YTL sınav ücreti yatıracak. İki sınav için ayrı ayrı ücret yatırılmayacaktır. Öğrencinin, sınav ücretinin yatırıldığını gösterir dekontu saklaması gerekiyor. Sınav ücretini yatırmak, SBS’ ye başvurmuş olmak için yeterli sayılacak.

DPY-B için ise başvurular Milli Eğitim Bakanlığının;

http://www.meb.gov.tr/ veya http://oges.meb.gov.tr/ internet adreslerinden yapılacak.

Bu öğrencilerin başvuru bilgileri ve DPY-B ile ilgili belgeleri kontrol edildikten sonra okul müdürlüğü tarafından elektronik onaylama yapılacaktır.
Fotoğraflı sınav giriş belgesi DPY-B sınavına(5.6.7.9.10 ve 11'inci sınıflar) başvuran öğrenciler için 22 Nisan 2008, SBS' ye başvuran öğrenciler için 10 Haziran 2008 tarihinden itibaren okul müdürlükleri tarafından e-okul sisteminden çıkartılarak adaya verilecektir.

İlköğretim okullarının 6 ve 7'nci sınıflarının DPY-B sınavı, SBS ile birlikte olacaktır. 6'ıncı sınıfların SBS ve DPY-B sınavı 21 Haziran 2008 tarihinde Cumartesi günü saat 10.00' da, 7'nci sınıfların SBS ve DPY-B sınavı 22 Haziran 2008 tarihinde Pazar günü saat 10.00' da yapılacaktır…
Başarılar dilerim sevgili Öğrenciler,
Stressiz, sağlıklı ve sabırlı günler dilerim sevgili Anne ve Babalar…

Bilgi için tıklayınız http://oges.meb.gov.tr/

 
Toplam blog
: 359
: 4545
Kayıt tarihi
: 05.06.06
 
 

İstanbul Kadıköylüyüm.Yardım seven, sevimli bir insan olduğumu söyler dostlarım... Eşimi, kızımı,..