Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Temmuz '08

 
Kategori
Magazin
 

Seviyeli birliktelik ne kadar seviyeli?

Seviyeli birliktelik ne kadar seviyeli?
 

Anna Kourikova


Evlilik yok, nişan yok, söz yok, hatta imam nikahı bile yok; ama seviyeli birliktelik var. Nedir bu seviyeli birliktelik? Yenir mi, içilir mi, koklanır mı? Birliktelik nasıl seviyeli hale getirilir, ne olursa birliktelik seviyesiz olur? Tek çeşit midir, birkaç çeşit midir?

Öncelikle tek tip seviyeli birliktelikten söz edilemez. Başlıca birbirine benzemeyen üç tip seviyeli birliktelik vardır.

1. tip seviyeli birliktelik: Erkek evli olmasına rağmen kümesinin dışındaki tavuklara göz koyan bir horoz; kadın ise mankenlik, modellik, sanatçılık kisvesi altında bedenini pazarlayan bir tavuktur. Her iki taraf ta bu birlikteliğin fazla uzaması taraftarı değildir. Bazen bir gün, en fazla bir ay sürer. Gazetecilerin yakalaması halinde taraflar ya gazetecilerle saklambaç oynar ya da kimsenin inanmadığı “biz sadece arkadaşız” sözünü ağızlarından çıkarırlar. Erkek bu birliktelik sırasında kadına para vermez, ama lüks bir otomobil; pahalı bir pırlanta, villa, daire gibi hediyeler verir. Bu nedenle erkeğin olmazsa olmaz özelliği şişkin cüzdan veya hormonlu banka hesabı olmalıdır. Kadın ise buna karşılık 90-60-90 ebatlarında olmalı, türlü seks oyunlarını ve fantezilerini başarı ile gerçekleştirecek tecrübe ve yeteneğe sahip olmalıdır. Erkeğin Herkül, Hektor veya Aşil gibi yakışıklı olması şart değildir; hatta göbekli, kel ve biraz da bodur olması tercih edilir.

2. tip seviyeli birliktelik: Bu birlikteliğin de olmazsa olmaz koşulu erkeğin şişkin cüzdanlı, Türk kasına (bira göbeği) sahip olmasıdır. Her iki taraf ta bekâr olmasına rağmen evlilik tercih edilmez. Kadın, erkeğin yanında lüküş hayatın tüm nimetlerinden faydalanır. İlişki süresi birinci tipten çok daha uzun sürelidir, yıllarca sürebilir. Diğer seviyeli ilişki tipleri ile karşılaştırıldığında ehven-i şer olduğu bile söylenebilir. Erkek ölümü durumunda kadının sıkıntı çekmemesi için üzerine bazı mülkleri geçirebilir. Kadın kendini güvenceye almak için çocuk isterken, erkek buna karşı çıkar. Bu mücadelede kimin kazanacağı belli olmaz. Erkek önce ölürse kadın, diğer mirasçılarla amansız bir mücadeleye girişir. Eski zamanlarda erkek fazla ön plana çıkmazdı, ama şimdilerde medyada neredeyse sanatçı olan kadından fazla ortaya çıkan erkekler var.

3. tip seviyeli birliktelik: Hem erkek hem kadın gece hayatının vazgeçilmez simalarındandır. İki tarafın da birliktelikten maddi bir beklentisi olmaz. Kadın genelde manken veya sanatçıdır ve bu birlikteliğin bir an önce gazete ve Televole programlarına çıkmasını ve reklâmının yapılmasını ister. Erkek ise günlük fizyolojik ihtiyaçlarının tatmin edilmesini ister ve önceki birlikteliklerin aksine fit vücuda sahiptir. Kadının kendisinden beklentisi olmadığını bilse bile masasına şampanya yollar, boyutları küçük pahalı hediyeler yollar. İki taraf ta fizyolojik ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra biter. En fazla bir hafta sürer. Muhabirlerin sorusu üzerine “aşkımdan tutuşuyorum, seviyeli birlikteliğimiz var” diyen taraflar ertesi gün aynı muhabire başka bir kişiyi çok sevdiğini, aşkın ateşinden tutuştuğunu söyleyebilir.

Bir seviyeli birliktelik fıkrası anlatarak yazımı bitiriyorum.

Temel ve dursun bir gün lokantada yemek yiyorlarmış. Temel’in gözü karşı masada oturan güzeller güzeli bir afete takılmış. Dursun’a “ula Dursin, ben bu hanımla seviyeli birliktelik yaşamak isteyrum daa” demiş. Dursun da bunu gaza getirince Temel soluğu bu güzelin masasında bulmuş. İzin alıp masaya oturduktan sonra “Affedersiniz hanımefendi, ben sizi çok beğendum da… seviyeli birliktelik yaşayabilir miyiz?” diye sormuş.

Hanım: “ Bankada şişkin bir hesabın var mı?

Temel: “yok daaa”

Hanım: “Son model Mercedes’in var mı?”

Temel: “yok daaaa”

Hanım: “Trabzon sahilinde lüks bir evin var mı?”

Temel: “yok daaa”

Hanım: “O zaman hadi canım, masada kalabalık etme”

Temel ağzının payını alınca Dursun’un yanına geri gelmiş.

Temel: “Bana bankada şişkin hesabın var mı diye sordi. Benim bankada hesabım yok, çünkü benim bankam var daaa”

Dursun: “uyyy”

Temel: “Bana son model Mercedes’in var mı diye sordi. Benim Mercedes’im yok, çünkü limuzin’im var daaa”

Dursun : “uyyy”

Temel : “Bana Trabzon sahilinde lüks yazlığın var mı diye sordi. Benim yazlığım yok, çünkü İstanbul’da yalım var daaa”

Dursun: “uyyy. O zaman bankanı, limuzin’i ve yalını satıp banka hesabı açtıracak, Mercedes ve yazlık alacaksın daaa”

Not: Fotoğrafta Rus gazetelerinin bakanımız Kürşat Tüzmen ile seviyeli birliktelik yaşadığını iddia ettikleri Rus güzel Anna Korikova var. Anna Kournikova değil.

 
Toplam blog
: 28
: 3592
Kayıt tarihi
: 12.08.07
 
 

Yaşadım özgür olduğumu düşünerek... Zincirlerimi görmeyerek... Düşlerim kaldı yadigar... Bir de sevd..