Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ekim '16

 
Kategori
TV Programları
 

Seviyor Sevmiyor'a O Ses Türkiye Engeli!

Seviyor Sevmiyor'a O Ses Türkiye Engeli!
 

Televizyon dünyasının anlık hikayeler yaratma yetisine sahip olduğunu çok iyi şekilde bilen insanlarız. Yani 2 hafta önce göklere çıkardığımız bir yapımı 2 hafta sonra yerin dibine sokabiliyoruz. Ya da yenisi gelince eskisinin pabucunu dama atabiliyoruz. Bu durum hem bizimle hem de sektörel yapı ile ilgili bir nankörlük olarak kendisini gösteriyor.

Benzer bir nankörlüğü ATV ekranlarında pazar geceleri yayınlanan Seviyor Sevmiyor dizisi için yapmak üzereyiz. Haftalardır liderliğini sürdüren, eski sezondan gelen O Hayat Benim'e geçiş izni vermeyen Seviyor Sevmiyor'un başarısı için methiyeler düzerken olay dün gece itibariyle birazcık değişti. Acun TV'nin pardon TV8'in yeni sezon için ekrana sürdüğü O Ses Türkiye isimli program akşama yine damgasını vurdu.

Ebru Gündeş'in jüriliğinden ayrılması ile yerine Sibel Can'ı getirerek yeni sezonu açan O Ses Türkiye, sosyal medyada ve TV izleyenleri arasında en çok konuşulan yapım oldu. Bu konuşulma durumu reyting oranlarına da yansımış durumda.

TOTAL grubunda Seviyor Sevmiyor ve O Ses Türkiye 4.85 reyting alarak liderliği ortaklaşa şekilde aldı.

AB grubunda O Ses Türkiye 6.54 reyting ile 1., Seviyor Sevmiyor ise 5 reyting alarak 2.sırada yer aldı.

ABC'de de O Ses Türkiye 5.99 reyting ile lider, Seviyor Sevmiyor ise 5.39 reyting ile 2.sırada yer aldı.

İşin ilginci ; Seviyor Sevmiyor O Ses Türkiye'ye liderliği kaptırdı belki ama 3 grupta da reyting artışı yaşamış. Yani kaybolan reyting değil sıra olmuş. Bu durum ne kadar önemsenir bilinmez ama pazar akşamlarının bu iki yapım arasındaki savaş ile geçeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Seviyor Sevmiyor'a Acun ve arkadaşları karşısında başarılar diliyorum.

ANIL KOLDAŞ

 

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..