Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ekim '16

 
Kategori
TV Programları
 

Seviyor sevmiyor hızla Reyting uçurumuna gidiyor!

Seviyor sevmiyor hızla Reyting uçurumuna gidiyor!
 

Atalarımızın ''ne oldum değil ne olacağım diyeceksin'' diye bir lafı vardır. Bu laf her yerde ve her koşulda bir şekilde önümüze çıkmaktadır. Benzeri durumlarda kullanılan bu lafın kullanıldığı ve yakın zamanda örnek olarak gösterebileceğimiz bir durumu karşıladığı yeni bir hadise Seviyor Sevmiyor ile gerçekleşiyor.

İlk günden beri gözle görülür ve dikkat çeker seviyede yükseliş yaşayan, taa Kore'ye gidip Drama Ödülleri'nde başarı ile bizi temsil ederek ödül ile dönen Seviyor Sevmiyor'a bir haller oldu. O Hayat Benim, Arkadaşlar İyidir ve O Ses Türkiye gibi rakiplerle başa baş şekilde mücadele eden ve bu rakiplere karşı hep önde yer alan dizinin reytingleri son haftalarda ciddi bir düşüş ile bizleri karşılıyor. 

2 Ekim tarihindeki liderliğinin ardından 9,16 ve 23 Ekim tarihlerindeki bölümleri ile bu durumu gerçekleştiremeyen yapımın bu haftadaki reytingleri şu şekilde gelişti :

9 Ekim Pazar : TOTAL'de 4.85 reyting ile 3., AB'de 5.17 reyting ile 2., ABC'de 5.27 reyting ile 2.

16 Ekim Pazar : TOTAL'de 4.21 reyting ile 4., AB'de 4.34 reyting ile 2., ABC'de 4.42 reyting ile 2.

23 Ekim Pazar : TOTAL'de 3.81 reyting ile 7., AB'de 4.13 reyting ile 4., ABC'de 4.21 reyting ile 5. oldu.

Gördüğünüz gibi özellikle Hayat Bazen Tatlıdır'ın yayına başladığı 16 Ekim pazar akşamından itibaren dizinin reytinglerinde önemli bir düşüş başlamış ve bu düşüş bu hafta iyice patlak vermiş. Sıra düşüşünün yanı sıra 1 civarında reyting kaybetmek de bir uyarı niteliği taşıyor.

Çünkü dizinin hikayesi ya da oyuncu performansı anlamında bir sıkıntısı olmasa da yavaş yavaş tekrara düştüğünü görüyoruz. Gerçek Deniz'in kim olduğunun ve 2 adam arasında kalan gerçek Deniz'in hikayesinin birbirine benzemeye başlayan, hatta tekrara giren bir çizgiye geldiğini söylemek zorundayız.

Tatlı bir dizi olsa da izleyici kaçmaya başlamışsa bu uyarıyı dikkate almak lazım.

Seviyor Sevmiyor'un gerçek sınavı asıl şimdi başlıyor yani.

Allah kolaylık versin.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..