Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ağustos '16

 
Kategori
TV Programları
 

Seviyor sevmiyor küllerinden doğdu!

Seviyor sevmiyor küllerinden doğdu!
 

Ağustos ayının da sonunu getirdiğimiz için Eylül ayı içerisinde başlayacak olan yeni sezon adına çalışmaların hızlandığına şahit olmaktayız. Eski diziler çarpıcı bir geri dönüş yapmayı, yeni başlayacak olanlar ise kalıcı olabilecek bir performans sergilemeyi hedefleyerek sezona girmeye hazırlanıyorlar. Buna bir de yaz sezonundan kışa sekecek olan yapımlar eklenince yeniden şenlikli günlere dönmemiz için hiçbir engel kalmıyor.

Bahsi geçen bu ''yazlık'' yapımlar arasında yitip gidenler olduğu gibi kaybolur denilmesine rağmen en tepeye çıkanlar da oluyor. Bu tanımlamaya örnek olarak gösterebileceğimiz, durumu ile birçok otoriteyi şaşırtan yapım ise tahmin edebileceğiniz gibi Seviyor Sevmiyor.

Çarşamba akşamları yayınlanarak ekranlarda boy gösteren ve aradan sıyrılmayı başaran Seviyor Sevmiyor, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından 1 aya yakın haber yayını yapan ATV yüzünden yayınlanmamış ve resmen unutulmaya yüz tutmuştu. Önce çarşamba yayınlanmaya devam edeceği ifade edilen ancak daha sonra pazara alındığı açıklanan dizinin artık izlenmeyeceği düşünülüyordu. (Ki ben de bu kanaat içerisindeydim.) Ancak bu durum 2 hafta içerisinde bir anda terse döndü. 

Kötü izlenimler arasında pazar yayınlanmaya başlayan yapım, günün boşluğundan ve hikayesinin güzelleşmesinden faydalanarak bir anda zirveye oturdu. Hatta bu zirveye oturma işini abartan yapım dün yayınlanan bölümü ile 6 reyting sınırına dayandı. 

6 reyting deyip geçmeyin. Çünkü yazlık dönem içerisinde bu tarz sayılara ulaşmak, bu tür oranlarla anılmak hiç bir kolay iş değil. Bu yüzden dizi ekibini 2 kez kutlamak, başarılarının devam etmesini dilemek gerekiyor.

Seviyor Sevmiyor ekibi kesinlikle alkışı hak ediyor. Hem kendisine inanmayanları alt üst ettiği için, hem de ATV'nin 1 aylık ''şovunun'' altından başarı ile kalktığı için.

Şansları ve reytingleri daim olsun!

ANIL KOLDAŞ

 

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..