Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Aralık '13

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Seviyorsunuz… Peki ya tanıyor musunuz ?

Seviyorsunuz… Peki ya tanıyor musunuz ?
 

Siz hayata hangi pencereden bakıyorsunuz, partneriniz hangi pencereden bakıyor?


SEVGİLİNİZİ TANIYOR MUSUNUZ?

Günümüzde yaşanan birlikteliklerin ve evliliklerin pek çoğunda aslında çiftlerin birbirlerini tanımadıkları ancak tanıdıklarını sandıkları görülüyor. 

Evlilik öncesi çiftler, karşı tarafın beğenmedikleri yönlerini kimi zaman büyünün bozulmaması için görmezden gelirler, kimi zaman değiştiririm düşüncesine kapılırlar, kimi zamansa acele karar verir ve birbirlerinin değerler sıralamasının farkına varamazlar.

Siz hayata hangi pencereden bakıyorsunuz, partneriniz hangi pencereden bakıyor?

Öncelikli değerleriniz neler, partnerinizin öncelikli değerleri neler?

Partneriniz yolda bir kedi yavrusu gördüğünde hemen sevmeye başlıyorsa, onun penceresinde hayvanlar öncelikler arasındadır ve evinde hayvan beslemeyi isteyebilir. Peki ya siz istiyor musunuz?

Ya da partneriniz birlikte vakit geçireceğiniz yerlerin doğa ile baş başa kalacağınız yerler olmasını tercih ediyorsa büyük ihtimalle tatil tercihleri de bu şekilde olacaktır. Peki sizin tatil tercihiniz ne? Lüks otelleri tercih ediyorsanız çatışma yaşayacaksınız demektir.

Sizin değerler sıralamanızda aile öncelikli ise ve yoğun bir tempoda geç saatlere kadar çalışan bir partneriniz varsa,  aynı evi paylaştığınızda sorun yaşayacaksınız demektir.

Birlikteliğinizde bunlara benzer küçük ip uçlarını değerlendirmeniz birbirinizi daha iyi tanımanıza ve daha sağlıklı karar vermenize yardımcı olacaktır.

Eşi / sevgilisi gözünde her erkek kahraman, her kadın prenses olmak ister. Peki ya sizin partneriniz kahramanınız mı ya da prensesiniz mi? Cevabınız hayır ise, bir süre sonra partneriniz boşlukta kalacak ve arayış içinde olacaktır. Bir erkek ancak kendini kahramanı olarak gören bir kadınla gerçek mutluluğu yakalayabilir. Bir kadın da ancak kendisini prensesi/kraliçesi olarak gören bir erkekle geçek mutluluğu yakalayabilir.

Doğru seçimler, mutlu birliktelikler dilerim.

 

Esra Eray 

Spiritüel Yaşam Koçu & Nefes Koçu & Reiki Grand Master/Teacher & Akaşa & Kişisel Gelişim Danışmanı & Şifa Terapisti & Telkin Terapisti & Sembol İletişim Uzmanı & İnsan Kaynakları Uzmanı

hayatrehberleri@gmail.com 

İşiniz su gibi rast gitsin, yolunuz su gibi aksın, hayatınız su gibi ferah olsun, ışığınız bol olsun

 

 
Toplam blog
: 78
: 839
Kayıt tarihi
: 19.03.13
 
 

Spiritüel Yaşam Koçu & Nefes Koçu & Reiki Grand Master/Teacher & Akaşa & Kişisel Gelişim Danışman..