Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Temmuz '17

 
Kategori
TV Programları
 

Şevkat Yerimdar Başarısı ile Fox'u Pişman Etti!

Şevkat Yerimdar Başarısı ile Fox'u Pişman Etti!
 

Televizyon dünyasındaki dönemlik durumlar yüzünden yıllardır ekrandaki işleri yapan adamlar bile elden ayaktan kesilebiliyor. Bazen dram, bazen komedi, bazen ise entrikalı ve ihanetli işlerin tuttuğu sektörün sağı solu hiç belli olmuyor. Benzer türden olan 2 diziyi aynı sezon yayına koyuyorsunuz ; biri 4.bölümde yayından kaldırılıyor, öbürü ise gün birincisi olmaktan başka bir sonuç almadan yoluna devam ediyor. Anlamak zor yani.

Bir süredir ekranlarda komedi sıkıntısı vardı. Aldatmalı, ölümlü, genç genç ''bebelerin'' 1 dizi ile kendilerini kral sandıkları bir dönemden geçerken komedi yapmak ve bu sayede ekranda tutunabilmek neredeyse imkansız hale gelmişti. Bu durum yüzünden Fox'un yeni projesi olan ve komedi içeren Şevkat Yerimdar konusunda büyük bir tedirginlik ve kararsızlık yaşadığı biliniyor. 

Oldu Teşekkürler isimli ekipte ortaya çıkan, 2013 ve 2016 yıllarında çekilen 2 film ile izleyici ile buluşan ve Özgürcan Çevik tarafından canlandırılan Şevkat Yerimdar'ın ekran macerası gerçekten muhteşem başladı. Dizi olacağı çok önceden belli olan, çekimleri son sürat yapılırken Fox tarafından bir türlü başlatılmayan ve bu yüzden akıbeti konusunda çeşitli iddiaların atılmasına yol açılan Şevkat Yerimdar yaz sezonunun en iyisi olmuş durumda.

Fox tarafından Mayıs sonunda ekrana konulan ve 6 bölümü ekrana gelmesine rağmen 45 bölümdür ekrandaymış hissi yaratması sayesinde çok izlenen yapım kanalının yüzünü güldürdü. Bu başarısı sayesinde bir hafta boyunca tam 8 kez ekrana gelen ve her bir tekrarında yüksek reytingler alması ile daha da iştah kabartan Şevkat Yerimdar'ın başarısı Fox'u pişman etmiştir eminim. Önceleri yayınlama konusunda ikilem yaşayan Fox yetkilileri, şimdi ise ''keşke daha önce yayına soksaydık'' diye söyleniyorlardır kesin.

Bu başarı sayesinde Şevkat ve Esin'in maceralarının kış sezonuna taşınacağı şimdiden belli oldu. Yeni sezonda Aşk ve Mavi,Arka Sokaklar ve İstanbullu Gelin gibi rakiplere karşı savaşması beklenen Şevkat'e şimdiden bol şanslar diliyorum.

İyi ki geldiniz la gardaş!

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..