Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

ODTÜ mezunuyum. Uzun yıllar, çeşitli bankalarda bilgi işlem ve kredi kartları  merkezlerinde yöneticilik yaptım. Futbol, basketbol, voleybol ve tenis izliyorum. Özellikle futbol hakkında düşüncelerimi aktarabileceğim ortam olarak Milliyet-blog'un uygun bir platform olduğunu düşündüğüm için sonunda kararımı verdi..

Devamı
 
 
Dünyada bir ilk: Kadınlara ve çocuklara mahsus stat!..

Turgut bey,Çok güzel,ironik ve yerinde bir başlık/yazı. Sadece TFF değil, adaletsiz Türk futbol sistemi sınıfta kaldı. Bu ceza başlıkta belirttiğiniz gibi sadece FB'ye mahsus !!! Çok can yakıyorlar. Selamlar.

01 Mart 2014 16:45
Aziz Yıldırım’ın diliyle Fenerbahçe: Acıyı bal eyledik, geldik bugüne....

Çok duygusal ve güzel bir yazı olmuş,tebrikler...

15 Mayıs 2012 17:16
Operasyonel sorular

Söz konusu Fenerbahçe olunca, medya hemen tek vücut halinde birleşiyor ve linç başlıyor. Sorulara cevap aramak ve tarafsız gazetecilik yapmak yerine hemen olumsuz kamuoyu oluşturmak için ellerinden geleni yaparak beyin yıkamaya başlıyorlar. Kimse soru sormuyor, herkes herşeye inanmaya ve kabul etmeye hazır... Soru soranlara da niye soruyorsun diyorlar...! Olayları doğru algılamak ve anlamak için herkesin sorması gereken soruları sorduğunuz için tebrikler... Bu soruları niye sorduğunuzu anlamayanları da anlamak pek mümkün değil sanıyorum... Veya bu sorularınızın cevapları onları niye rahatsız ediyor ki...? Slmlar...

06 Temmuz 2011 23:07
 
Toplam blog
: 56
: 1798
Kayıt tarihi
: 23.02.10