Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Nisan '07

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Sevmek zamanı

Sevmek zamanı
 

Sevmek zamanıdır şimdi. Gönüllerin aşkla dolma zamanıdır. Sevginin her kapıya dadanacağı zamandır, yaşanan. Her aşkın tazelenme mevsimidir. Bahar'ı yaşamakta koca şehir. Yaprakların yeşili, doğanın o miskin uyanışı... Sahillerin tüm insanlar tarafından kabul göreceği mevsimdir yani.

Dört bir yana savrulan yalnızlıkların dağılma mevsimidir. Sevginin diğer adıdır...

Kıştan kalma bir rehavet çöker önce etrafa, insanlar şaşırmışçasına bakarlar güneşin o kızgın, tuhaf sıcaklığına. Sonra yavaş yavaş açılırlar, artık gülmek zamanıdır. Kış çoktan geride kalmıştır. Bahar'ın güzelliklere gebe olma anıdır.
Kız kulesi bir başka güzeldir bu mevsimde. Dalgaların dinliğinde gösterir o şatafatlı halini. Kendini ispatlar sanki. Mağrur ve dik başlı...

Kaç sevgili'yi bağrında tutmuştur kız kulesi, bir sürü sırlarla dolu hikayeler bünyesindedir ve kendince bağırmak için tüm kışın geçmesini bekler adeta.
Ya boğaz köprüsü'nün o yıkılmaz hali. Bahar akşamlarındaki o büyülü ışıklarını hiç izlediniz mi? Baharın güzel esintisiyle birlikte Bebek'e doğru yol aldınız mı özel arabanızla hem de gecenin bir vakti? Sarhoş oldunuz mu Salacak sahili'nde. Bağırdınız mı sevgilinize sevginizi, o duymasa bile.

Sevmek zamanıdır şimdi. Aşkların yaşanacağı mevsimdir yaşanan...

kkadak

 
Toplam blog
: 74
: 546
Kayıt tarihi
: 21.04.07
 
 

1980 doğumluyum. Kamu Yön. Bölümünde okumaktayım.. Kelimelerle oynamak en büyük zevkimdir. Kelimele..