Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Kelimelerin gücüne inandığım için yazmayı seviyorum. Düşüncelerimi, duygularımı, dünyaya bakışımı ifade etme gereği duyduğumda yazmaya çalışıyorum nacizane!... Sizlerle hayattan kesitleri paylaşmak için aranıza katılmak istedim. Günlük yaşam, ilişkiler, kültürler, ülkeler, coğrafya, tarih kısaca hayatın içinde olan herşe..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Herkes gider sen kalırsın

Sevgili aysun hanım, İnanılmaz derecede duşuncelerimiz ötruşuyor sizinle... Güzel bir yazı elinize, yüreginize saglık...

11 Temmuz 2008 11:56
Facebook modası

Bugün facebook ile ilgili okuduğum bir yazı üzerine sizin de bu konuda yazmış olduğunuz ve çok doğru tespitlerinize katılmamak mümkün değil. Sizin de güzel ifadenizle,bırakın bugünkü dostluklara arkadaşlarımıza sahip çıkmakta zorlanırken geçmiştekilere ulaşmak çok manasız!.. Adı üstünde geçmiş....Sevgiler,saygılar..

06 Kasım 2007 14:02
Kitap okumak karın doyurur mu?

Ellerinize, kaleminize sağlık.. Yazdıklarınıza katılmamak mümkünmü. Evet kitap okumak belki karın doyurmaz ama ruhumuzu ve beynimizi doyurur. Kitapsız bir hayat düşünülebilir, yaşanabilir mi? Zira okumayan bir toplum olarak (!) gelişmişlik düzeyimizde ortada değilmi!... Sevgiyle, KİTAP'la kalın daima..

17 Ekim 2007 11:11
 
Toplam blog
: 11
: 1413
Kayıt tarihi
: 17.09.07