Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

www.seyhunsertan.com

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Arap aleminden Türkiye'ye büyük destek:"Turkiya leysetü vahdeha!"

Arapların Türklere, Türklerin Araplara düşman edildiği doğrudur. Ancak Arapların Osmanlı'yı arkadan vurduğu yalan değil; maalesef o da doğrudur. Arap ihaneti fitne değil; maalesef gerçektir. Elbette bütün bunlar Arapların kendi başlarına yaptıkları şeyler değildir. Dediğiniz gibi İngiliz'in sayısız oyunlarından biridir. Arap Baharı bir uyanış değil, o coğrafya üzerinde kurgulanan planların eyleme dönüştürülmüş halidir. Bu harekete katılan temiz niyetli kişiler (hatta büyük çoğunluğu) elbette vardır. Ancak bütün bunlar zaten planların dahilinde olmayan şeyler değildir. Olan bitenlere sebep sonuç ve fayda ilişkisi açısından bakıldığında bütün gerçekler gün gibi ortadadır. Saygılar.

25 Şubat 2016 21:39
Dua ve Beddua zamanı

Sevgili Şahbettin ağabey, yazınıza ve çağrınıza katılıyorum. Ancak zalim ve mazlumun birbirine karıştığı, zalim için beddua ederken bir yandan da gerek siyasi, gerek askeri olarak zalime destek vererek bu iş nasıl olacak içinden çıkamıyorum. Dönen bir çark var ve herkes ama küçük olsun ama büyük olsun bu çarkın dişlilerinden biri vazifesini görüyor. Şu an dünyanın birçok yerinde birçok mazlum zalimlerce haksızlığa uğruyor evet ama zalimlikten anladığımız nedir, bunu açıklığa kavuşturmak gerekir. Örneğin hemen yanıbaşımızdaki sınır komşularımızda yaşananlarda ülkemizin hiçbir payı olmadığını iddia edebilir miyiz? Selam ve saygılarımla.

18 Şubat 2016 13:34
Neden “magazin”tercih edilir? Ya “eğitim” yazıları?

Yazınızdaki her sözcüğe sonuna kadar katılıyor ve teşekkür ediyorum. Sizler gibi kıymetli yazarların da blogda yer alması okurlar için büyük şans. Tabi anlayana. Verdiğiniz istatistiki bilgiler de sizden faydalanan insanların az olmadığını gösteriyor. Bilgilerinizde tiyatro ile ilgilendiğinizi gördüm. Yakında tv programlarını hicveden eğlenceli ama anlayana gerekli mesajları vereceğimiz bir tiyatro oyunu sahneleyeceğiz. İstediğimiz kitleye belki ulaşacağız belki ulaşamayacağız. Ancak siz yazmaya devam edeceksiniz biz de sahnelemeye. Saygılar, selamlar hocam.

17 Şubat 2016 14:27
 
Toplam blog
: 16
: 420
Kayıt tarihi
: 12.12.15