Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Kasım '08

 
Kategori
Haber
 

Sezen Aksu konseri

Sezen Aksu konseri
 

Sezen Aksu alıntı


Eğitimle Değişen Yaşamlar'a destek olmak için, 3 ARALIK 2008 Çarşamba günü saat 21:00'de TİM Show Center'da ( Türker İnanoğlu Maslak Show Center)'da, SEZEN AKSU bir konser verecektir. Konserin tüm geliri Darüşşafaka'ya bağışlanacaktır.

Sezen Aksu'nun Darüşşafaka Konseri'ne BİLETİX'ten bilet alabilirsiniz.

www.biletix.com

Ya da,

300 YTL veya üzeri bağış yaparak bilet alanlar konseri özel bölümden izleyebileceklerdir. Bağışı, www.darussafaka.org üzerinden, "konser" ibaresiyle yapabilirsiniz. Bildireceğiniz telefon numarasından size ulaşılarak biletiniz istediğiniz adrese gönderilecektir.

Bu konser için bilet siparişi alan sayfanın adresi de böyledir.

https://www.darussafaka.org/s/online_bagis_konser.aspx

Yabancı banka kartları dışında tüm kartlar geçerlidir.

Bağışlı bilet almak isteyenler ayrıca ilgili Zeliha Yaşar'a 0216 416 38 93 numaralı telefondan, ya da, zyasar@darussafaka.org adresinden ulaşıp istekte bulunabilirler.

http://www.sezenaksu.com.tr adresindeki duyurular bölümünden de ulaşabilirsiniz.

Ekinlik hakkında Biletix'ten alınan bilgi:

7 yaş altı çocuklar konsere alınmıyor. 7 yaş üstü olan çocuklar da bilete tabidir.
Sezen Aksu, en güzel şarkılarını Darüşşafakalı çocukların yararına söyleyecek. 3 Aralık 2008'de Tim Show Center'da düzenlenecek olan gecenin tüm geliri Darüşşafaka Cemiyeti'ne "Eğitimle Değişen Yaşamı"ı desteklemek için bağışlanacak.

3 Aralık Çarşamba akşamı Tim Show Center'da gerçekleştirilecek olan konserde; Sezen Aksu ve orkestrasının ücret almadan sahne alacağı konserde, etkinliğin ana sponsoru olarak Garanti Bankası, reklam ajansı TBWA, prodüksiyon şirketi Artı 3 ve Biletix'de projeyi gönüllü olarak destekliyorlar. Konserden elde edilen gelirin tümü çocuklarımızın eğitim masrafları için harcanacak.

Türkiye'nin en saygın ve en iyi eğitim kurumları arasında yer alan Darüşşafaka Eğitim Kurumları, kurulduğu günden bu yana babası hayatta olmayan ve maddi olanakları yetersiz ilköğretim üçüncü sınıf öğrencileri arasında yapılan sınavla öğrenci kabul etmektedir. Zihinsel yeteneğin ve yaratıcı düşünme yeteneğinin değerlendirildiği bu sınavla okula alınan öğrencilere, "Eğitimde fırsat eşitliği" misyonundan hareketle birçok olanak sağlanmakta. Darüşşafaka'da, öğrencilere iyi bir öğrenim vermenin yanı sıra, onları hayata hazırlamak ve kültürel yönden zengin kılmak amacıyla sosyal etkinliklere de önem verilmekte; yaşamlarının her alanında fark yaratan gençler yetiştirilmesi hedeflenmekte.

Sezen Aksu bir Şifa Tası'dır....

"Aç beni özenle
Ayraç nihavend pembe
Aşk sezenedir." (Yusuf Eradam)

 
Toplam blog
: 363
: 1765
Kayıt tarihi
: 04.08.08
 
 

Parasız yatılı Darüşşafaka Özel Lisesi'nde iki yılı hazırlık sınıfı olmak üzere yedi buçuk yıl ok..