Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Aralık '16

 
Kategori
TV Programları
 

Sezonun en iddialı dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek başlıyor!

Sezonun en iddialı dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek başlıyor!
 

bu şehir arkandan gelecek


2017 sezonunda başlayacak diziler arasından en iddialı proje olan Bu Şehir Arkandan Gelecek Dizisi Ay Yapım'ın, yapımcılığında Atv'de, başlayacaktır. Kerem Bursin, Leyla Lydia Tuğutlu, Gürkan Uygun'un, başrollerini paylaştığı dizinin çekimleri Ekim ayında başlanmıştır. Bayan başrol arayışı krizi de sonlanarak geçen hafta yayınlanan fragmanıyla sosyal medya üzerinden büyük ilgi görerek televizyon tutkunları tarafından yeni sezonda yakından takip edilecek diziler arasında adını yazdırmayı başarmıştır.

Ocak ayında ekranlarda buluşması planlanırken Atv, yayın akışını incelediğimizde ise Çarşamba gününün boşta olduğunu analiz ettik. Eğer tahminlerimde haksız çıkmaz isem büyük ihtimalle günü Çarşamba, olacaktır. 

Geçmişe dayalı büyük intikam öyküsü içerir. Şu sıraları bolca intikamın ön planda olduğu dizilere şahitlik etmekteyiz. Bu Şehir Arkandan Gelecek dram konusuyla, aksiyonu da ön planda olacaktır. Ana karakterimiz olan Ali, 4 yaşındayken gözleri önünde babası olarak bildiği, üvey babası tarafından öldürülmüştür. Annesi onu son anda bir sandal da gizlemeyi başararak, hayatını kurtarmıştır. Yalnız Ali'nin, asla gözünün önünden gitmeyen geçmişiyle intikam yemini içmiştir. Rauf Ali, adında bir gemi çalışanı tarafından bulunarak, hayata tutunmuştur. Bir çok ülke gezmiş, kültürünü artırmış ve sonunda gücüne güveneceği hale geldiğinde ise yeniden şehrine dönmüştür. O sırada ünlü eski boksör Şahin Vargı (Gürkan Uygun) ile tanışarak, onu eğitmesini ister. Konusundaki gizem, sürükleyici, aksiyonuyla yeni sezonda sizlerle olacaktır.

Dizi Tutkunu

Bu Şehir Arkandan Gelecek

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..