Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Kasım '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Sezonun yıldızı diz üstü çizmeleri kullanma kılavuzu

Sezonun yıldızı diz üstü çizmeleri kullanma kılavuzu
 

Sosyal medyanın yıldızları Shea Marie ve Caroline Vreeland, kadife diz üstü çizmeleri en iyi kombinleyen isimler...


Sezonun en seksi trendlerinden biri şüphesiz diz üstü çizmeler. Ancak bir o kadar da zor… Çünkü yanlış kombin sizi tamamen moda çizgisinin dışına çıkarabilir.
Karmaşık imajından kurtulduğundan beri diz üstü çizmeler yeni formları, renkleri ve özellikle de kadife ve rugan materyallerle yeni sezonu karşılıyor. Her ne kadar seksi ve günlük kullanım dengesini bulması kolay olmasa da, diz üstü çizmeler aşağıdaki kurallar çerçevesinde kış modasının yıldızı olmaya aday.

Skinny jean’le...

Topmodel Karlie Kloss tarzıyla her zaman sade bir görünümden yana. Topuksuz diz üstü çizmelerini kazak ve siyah dar bir jean pantolonla kombinlemeyi yeğliyor.

Tişört elbiseyle…

‘Tress’ olarak adlandırılan tişört elbiseler, bu yılın diz üstü çizmelerle kombinlenen en uyumlu parçaları. Sosyal medyanın en çok ilgi gören ikilisi Shea Marie ve Caroline Vreeland, kadife çizme XL kapüşonlu kazakla en iyi kombinleyen isimler arasında öne çıkıyor.

Sportif deriyle...

Ayakkabı trendinde de yılın keşfi kadife olaerak karşımızda duruyor. Kadife diz üstü çizmeler neredeyse her moda tutkununun vazgeçilmez aksesuarı oldu bu sezon. Öyle ki, deri pantolon ve ceketle bile mükemmel uyum sağlıyor.

Gömlek elbiselerle...

Beyaz bir diz üstü çizmeyi basitleştirmeden nasıl trendi bir parça haline getirebilirsiniz? Tasarımcılar sezonda gömklek elbiselerle kombinliyor onu. Üstelik uzun gömlek elbiseyle nasıl kusursuz bir ikili olduklarına inanamazsınız.

Pançoyla...

Moda ikonu Olivia Palermo, diz üstü çizmelerle nasıl sahne alınacağını en iyi bilen isimlerden… Altına giydiği sort, salaş bir pötikare bluz ve pançoyla diz üstü deri çizmeleri yine kendi dokunuşunu yapmış oluyor.

Örgü elbiseyle...

‘Pretty Little Liars’ın sevilen yıldızı Ashley Benson, diz üstü çizmelerini uzun örgü elbisesiyle kullanmayı yeğliyor. Konforlu yün materyal de çizmelere rahat bir görünüm katıyor.

 
Toplam blog
: 248
: 438
Kayıt tarihi
: 27.04.16
 
 

Almanya'da doğdu. Oradaki öğreniminin ardından üniversite eğitimi için Türkiye'ye döndü. Gazeteci..