Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ekim '14

 
Kategori
İş Yaşamı - Kariyer
 

SGK - SSK sorgulama işlemi ve SGK hizmet dökümü

SGK - SSK sorgulama işlemi ve SGK hizmet dökümü
 

Merhaba yine sizlere SSK hizmet dökümünüzü nasıl alacağınızı anlatacağım. Bunun için yapmanız gerekenleri aşağıda sizler ile paylaşmış olacağız. SSK hizmet dökümü işlemleri online olarak yapılabilmedir.

SSK sorgulama işlemleri için lütfen adımları doğru bir şekilde uygulamaya çalışın. 

SGK - SSK Hizmet Dökümü Sorgulama

SGK hizmet dökümü işlemleri berlirttiğimiz gibi onine yapılabilmekte. SGK - SSK hizmet dökümü sorgulama işlemi iki farklı yoldan yapılabilmektedir. SGK - SSK hizmet dökümü sorgulama işlemini yapabilmenin ilk yolu E-SGM uygulamalarını kullanarak şifresiz bir şekilde yapmaktır. Aşağıda ki linkte tüm ayrıntılar anlatılmıştır.

SGK HİZMET DÖKÜMÜ TIKLAYINIZ!

SSK hizmet dökümü sorgulama işleminin ikinci yolu ise E-Devlet uygulamalarını kullanarak şifreli olarak SSK hizmet dökümü sorgulama işlemidir. Şimdi sizlere E-SGM üzerinden SGK - SSK hizmet dökümü sorgulama işlemi ve E-devlet üzerinden SGK - SSK hizmet dökümü sorgulama işlemi nasıl yapılır bu konuları detaylı bir şekilde anlatacağız.

E-SGM Uygulamasını Kullanarak SGK - SSK Hizmet Dökümü Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır ?

E-SGM uygulamasını kullanarak SGK - SSK hizmet dökümü sorgulama işlemini yaparken herhangi bir şifreye ihtiyaç duymadan SGK - SSK hizmet dökümü sorgulama işleminizi yapabilirsiniz. E-SGM uygulaması ile SGK - SSK hizmet dökümü sorgulama işlemini yaparken ihtiyaç duyacağınız şeyler sadece nüfus cüzdanınızda bulunan bazı bilgilerdir.

SSK SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

Nüfus cüzdanınızda bulunan bazı bilgileri kullanarak E-SGM üzerinden SGK - SSK hizmet dökümü sorgulama işleminizi hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. E-SGM uygulamasını kullanarak SGK - SSK hizmet dökümü sorgulama işlemi için aşağıda verilen adımları takip ederek işleminizi yapabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 10
: 2029
Kayıt tarihi
: 30.09.13
 
 

Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim. Sosyal güvenlik üzerine çalış..