Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Aralık '09

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

SGK lı hasta ölsün…

SGK lı hasta ölsün…
 

“Biz vatandaşımızı hastane kuyruklarında çile çekmekten kurtaracağız” İşte bu slogan AKP hükümetinin sloganı idi. Çok da hoş bir etki bırakıyordu kulaklarda. Vatandaş ta zannetmiştiki sosyal devlet olma anlayışı yükseltilecek. Hastalandığında adam gibi bakılacak. Devlet anayasal görevi olan halk sağlığı konusunu en iyi biçimde yerine getirecek.

Tabii halk son tahlilde kendinin sırtından oluşan rantlarla birilerinin ihya olacağını, kendinin ise sümkürülmüş bir mendil gibi buruşturulup çöpe atılacağını nasıl bilebilirdi ki?

Bu gün gazetemiz milliyet com.tr de http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&KategoriID=3&ArticleID=1171508&Date=09.12.2009&b=SGKli%20hasta%20daha%20fazla%20pay%20odeyecek haberi okursanız ne demek istediğim daha bir net anlaşılacak.

Sağlık dendiğinde kendi yapması gereken işleri yandaş rantı haline getirip özel hastanelerin mantar gibi çoğalmasına öncü olan AKP hükümeti görülüyor ki, onlara ödemesi gereken ücretleri de ödeyemiyor ve vatandaşın üzerine yıkıyor. Ne kadarda adil bir sosyal devlet uygulaması değil mi?

Uyuyanlar, yandaşlar, vurguncular mutlu oldunuz sanırım. Tebrikler….

2009-12-09

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..