Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ağustos '13

 
Kategori
TV Programları
 

Show'dan bir transfer daha! | Güldür Güldür, yeni sezonda Show TV'de

Show'dan bir transfer daha! | Güldür Güldür, yeni sezonda Show TV'de
 

Show Tv'nin transferleri devam ediyor.. Kanal Ciner Grubu'na geçmesiyle yepyeni program ve dizilerle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor..

Daha önce ATV'den Benim İçin Üzülme'yi , Bloomberg HT'den Kelime Oyunu'nu alan Show Tv ; sabah haberleri için Simge Fıstıkoğlu'yla Yeni Bir Gün programını , öğlen kuşağı için Çağla Şikel ve Alişan'ın Her Şey Dahil adlı programını duyurmuştu.. Ayrıca Gülben Ergen'de yeni sezonda Show Tv'de olacak.. Özge Ulusoy ise yeni sezonda Heycanlı adlı magazin programını Show Tv'de sunacak..

Yeni dönem için Okan Bayülgen'in de jürisi de olduğu Bir Milyon Kimin adlı yarışmayı da hazırlayan Show Tv , bugün bir transfere daha imza attı.. Maaşallah futbol takımı gibi oldular..

Geçtiğimiz sene Fox'da yayınlanan Güldür Güldür adlı BKM yapımı olan güldürü programı artık Show TV'de yayınlanacak.. Ali Sunal'ın moderatörlüğünde olan skeç programının oyuncu kadrosunda ; Doğa Rutkay , Alper Kul , Aylin Kontante , Çağlar Çorumlu , Sıla Gençdağ , Hande Dane , Onur Atilla , Onur Buldu , Ozan Akbaba , Şirincan Çakıroğlu , Pınar Şenol ,  Doğukan Polat ve Aziz Aslan'ı bulunuyor..

Yapım daha önce 2011 yılında 5'er Beşer adıyla başlamış Ali Sunal , Alper Kul , İrem Sak , Okan Çabalar , Mine Tugay'dan oluşan kadrosuyla ATV'de yayınlanmıştı.. Daha sonra Mine Tugay'ın ekipten ayrılmasıyla bir kaç bölüm daha süren program 2012 yılında Erdem Yener'in ve Aylin Kontante'nin kadroya dahil olmasıyla İnsanlar Alemi adıyla STAR'da devam etmişti.. İlerleyen bölümlerde İrem Sak ve Okan Çabalar Yalan Dünya'da oynamaya başlayınca ekip yeniden dağılıp sonra yeniden toplanınca bu sefer Fox ekranlarında Güldür Güldür adıyla devam etti..

3 yılda 3 farklı isimle 3 farklı kanalda yayınlanan yapımda sadece Ali Sunal ve Alper Kul ilk kadrodan kalanlar olmuştu.. Her neyse sonuçta Güldür Güldür yeni sezonda Show Tv'de yayınlanacak..

Anlaşılan Show'un transferleri devam edecek.. Hayırlı olsun ne diyelim..

 

 

koldasanil@gmail.com

twitter.com/anilkoldas

facebook.com/anilkoldas

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..