Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Şubat '16

 
Kategori
TV Programları
 

Show TV Acı Aşk'ın sonunu getirdi!

Show TV Acı Aşk'ın sonunu getirdi!
 

Televizyon dünyasında çok bilinen bir durum vardır. Eğer reytinginiz kötü ise ya da istikrarsız özellikler gösteriyorsa, ciddi tehlike yaşıyorsunuz demektir. Çünkü son yıllarda birçok kanal dizilere tolerans gösterme yetisini yavaş yavaş kaybediyor. Yani izlenmenizi arttıramazsanız, biletini anında kesiyorlar.

İşte Acı Aşk'ın yaşadığı durum da tamamen bu.

Pazar akşamları yayınlanan, reyting sıralamasında özellikle AB grubundan ciddi dayak yiyen ve çok kötü sonuçlarla karşılaşan Acı Aşk'ın direnişi sona erdi. Show TV, dizinin haftaya pazar günü yayınlanacak olan 13.bölüm ile sonlanmasına karar verdi.

Show TV'nin ne kadar sert müdahaleler yaptığını, birçok yapımını hunharca ortadan kaldırdığı biliyoruz. Ama açıkçası Acı Aşk'ın sonuçlarına baktığımızda çok bile dayandığını görüyoruz. Dizi 40 küsürüncü sıralamalardan 22-23'lere gelmesine rağmen yine de yeterli sonuçları alamadı.

İşin diğer bir yüzü Seçkin Özdemir'in bu şanssızlığına da bir müdahale etmek lazım.

Al Yazmalım, Bir Aşk Hikayesi, Günahkar, Racon derken Acı Aşk'ın da erkenden bittiğini görünce insan gerçekten üzülüyor. Arada bir de Muhteşem Yüzyıl var ama orada da çok görünmedi.

Geçtiğimiz hafta 3G Show'u yayından kaldırarak gayet doğru bir müdahale yapan Show, vasat giden Acı Aşk'ı da bitirerek doğru bir iş yaptı.

Kendilerini tebrik ederken, Acı Aşk sevenlerine ve çalışanlarına büyük geçmişler olsun diyorum.

ANIL KOLDAŞ

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..