Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Eylül '16

 
Kategori
TV Programları
 

Show Tv'de ses getirecek dizi 'İçerde'nin 3.Fragmanı yayınlandı!

Show Tv'de ses getirecek dizi 'İçerde'nin 3.Fragmanı yayınlandı!
 

Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Yıldıray Şahinler ve Gözde Kansu rol alacağı dizinin yönetmenliğini Uluş Bayraktar üstleniyor. İçerde, nefes kesen konusu ve mükemmel oyuncu ekibi ile 19 Eylül Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV’de ekranlarda yer alacak.

Ay Yapım'ın yapımcısı olduğu 'İÇERDE'nin dün akşam Show Tv'de 3.Fragmanı yayınlandı. Dizi hakkında ip uçları veren fragmanda Sarp ile Umut'un çocukluklarından kesitler verildi. Baş rolleri Çağatay Ulusoy ile Aras Bulut İynemli'nin oynadığı dizide, Sarp ile Umut'un çok güzel çocuklukları geçer. Oyunlarında bile mantar tabancası patlatarak silah sesleri arsında oynayarak büyürler.


ekran-alintisiicerde-3-fr

Kardeşi Umut'un kaçırılması, anne yemeği bilmeksizin annesiz büyümesi ve kaderin cilvesi aynı polis okulunda birbirlerinden habersiz okumaları... Ve polis olarak karşı karşıya gelmeleri... Geçmişe göndermeler yapılan bir bölüm izleyeceğiz. Sarp'ın babasının kirli işler nedeniyle hapse girmesi, anne elinde büyümesi, kardeşinin yokluğu onu "Ben buyum" dedirten bir adam yapar. Sarp'ın bu durumu annesini bile çileden çıkartır. Hep kötü yola sapmamasını, kirlenmesini istemez. "Hadi git" Diyerek evden kovmaya kalkar.

ekran-alintisiicerde-3-fr-2

Avukat Melek Sarp'a; "Ne kıymetli adammışsın sen" diye bir soru sorar? Cevabını dizide alacağız.

ekran-alintisiicerde-3-fr-5 ekran-alintisiicerde-3-fr-4
İşte o fragman :

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=mHkTf8kYky0

19 Eylül Pazartesi akşamı Saat:20:00'de Show Tv ekranlarında buluşmak üzere... İçerde sizi de kendi içine alacak, onlarla birlikte o heyecanı yaşayacağız. Poyraz Karayel tadında bir polisiye dizi sizleri bekliyor.

 

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..