Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ekim '16

 
Kategori
TV Programları
 

Show TV'den Aşk Laftan Anlamaz'a reyting müdahalesi!

Show TV'den Aşk Laftan Anlamaz'a reyting müdahalesi!
 

Show TV'nin geçtiğimiz yıllarda yaşadığı mali ve yönetimsel krizler yüzünden çok ciddi bir gerileme yaşadığını biliyoruz. Bu yüzden dizi ya da program tutturma konusunda sıkıntılar yaşayan, arka arkaya tutmayan işler yapması yüzünden kanal sıralamalarında gerilemeler yaşayan Show TV, özellikle yaz mevsimindeki hamlelerinin ardından yeniden eski günlerine dönüş sinyali vermeye başlamıştı.

Bu sinyallerin en güçlülerinden bir tanesi yazlık dizilerden olan Aşk Laftan Anlamaz idi. Özellikle genç izleyici kitlesini ekrana çeken ve kendine has bir kitle yakalamayı başaran yapımın bu başarılı performansı son haftalarda ciddi şekilde ters tepmiş ve düşüş kaçınılmaz olmuştu. Bu düşüşün ne kadar süreceğini hafta hafta takip eden Show TV beklediği düzelmeyi ve geri dönüşü alamayınca dizinin devam etmesi adına gayet mantıklı bir adım attı.

No 309, Poyraz Karayel, Kara Sevda ve tabiki Diriliş Ertuğrul gibi rakiplerin arasında kaynayıp giden ve reyting sıralamasında ilk 20'nin bile dışında kalan Aşk Laftan Anlamaz önümüzdeki haftadan itibaren artık cumartesi günleri yayınlanacak. Yani artık yapım O Ses Türkiye, Kertenkele Yeniden Doğuş, Tatlı İntikam, Seksenler ve Kalbimdeki Deniz gibi rakiplerle mücadele etmeye çalışacak.

Bu hamlenin daha doğru olduğunu ve dizinin reytingsel açıdan toplanmasına yardımcı olacağını düşünüyorum. Metin Akpınar gibi bir ustayı kadrosuna katarak çok önemli bir işe imza atan Aşk Laftan Anlamaz cumartesi geceleri yayınlandığında daha iyi bir performans sergileyecektir. Başka şansı da yok zaten. Ya ayağa kalkacak ya da dizi çöplüğündeki yerini alacak.

Diziye yeni gününde başarılar.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..