Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Nisan '17

 
Kategori
TV Programları
 

Show TV'den Bir Deli Sevda fiyaskosu!

Show TV'den Bir Deli Sevda fiyaskosu!
 

Hani Show TV ile ilgili bir ara çok rivayet vardı da satılıyor falan deniliyordu. Sonra TMSF'ye geçerek bir anda kendisini darboğazda bulmuştu hani. O zamanlarda oldukça güzel işlerini bir çırpıda harcayan, yaptığı hiç bir işi özellikle de diziyi tutturamayan bir Show TV profili vardı. Ardından Güldür Güldür Show ve Asla Vazgeçmem sayesinde bu kara bulutlar biraz olsun dağılmış, kanal yeniden normale dönmeye başlamıştı. İşte bu durumdan kurtulduğunu düşündüğümüz Show TV'den bu dönemi hatırlatan ve yeniden ''Yok artık!'' dememizi sağlayan bir hamle geldi.

Başrollerinde Cansu Tosun, Erkan Kolçak Köstendil, Deniz Uğur, Erkan Can, Zafer Algöz ve Itır Esen gibi isimlerin olduğu, bu kadrosu ile kendince küçük bir Şampiyonlar Ligi kurduğunu düşünebileceğimiz Bir Deli Sevda isimli dizi ile alakalı bu hamle. Dizi 5 Nisan Çarşamba akşamı ilk bölümüyle, 12 Nisan'da ise 2.bölümü ile ekrana gelmiş ancak aldığı sonuçlar değil Show TV'yi yapımın kendi yapımcılarını dahi memnun etmemişti. 2.bölümün ardından reyting sıralamasında ilk 30'un bile altına düşen yapım hakkında bu Çarşamba değil de haftaya Çarşamba final kararı çıktı.

Eski Show TV olsaydı, final yapmadan dizi çoktan bitmişti. En azından final hakkı tanımışlar, hatta arada bir bölüm daha hikayenin devam etmesine izin vermişler. Olsun buna da şükür diyesi geliyor insanın yani(?!) Başta bahsettiğim ''Yok artık'' cümlesi bunun içindi. Yoksa yanlış karar diye değil.

İşin şakası bir yana ; o kadar güzel isimleri bir araya toplayıp bu kadar başarısız sonuçlar almak, sosyal medyanın gücünü hiç ama hiç kullanamamak büyük başarı gerçekten. Eee sen Show TV'ye böyle gollük bir pas atarsan, onlar da topu 90'a takar tabi.

Geçmişler olsun.

 

ANIL KOLDAŞ

koldasanil@gmail.com

twitter.com/koldasanil

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..