Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mart '13

 
Kategori
TV Programları
 

Show Tv'den bir feda daha: Yaparım Bilirsin de bitti

Show Tv'den bir feda daha: Yaparım Bilirsin de bitti
 

Bugün itibariyle , Show Tv'nin bu sezon Pis Yedili'yle birlikte can simidi olan Yaparım Bilirsin programı 39.bölümünde sona erdi..Bir çok haber sitesi ve haber kanalı programın ' yayından kaldırıldığını'' söylüyor , sunucusu Behzat Uygur ise ''anlaşma böyleydi 39 bölüm için anlaşmıştık..Çektik , bitti '' diyor..Kime inanmak lazım bilinmiyor ama programın bittiği kesin bir şekilde belli oldu..

Show Tv'nin ne yaptığını anlamak zor.. Gerçi daha öncede yazdığım program ve dizi takviyelerine güveniliyor olabilir ama bu işler de tutmazsa siz o zaman görün eğlenceyi.. Bu yapımı bile mumla arar duruma gelebilirler..

Gerçi Ben Bilmem Eşim Bilir'in benzeri olması , ''çakma'' şeklinde eleştirilere maruz kalmalarını sağlamıştı.. Ve zaten Ben Bilmem Eşim Bilir haftasonları yayınlanırken ; Yaparım Bilirsin genelde hafta içi oluyordu... Bu açıdan da bir devam niteliği taşıyor diyebiliriz..

Behzat Uygur'un şanssızlığından da bahsetmek lazım.. 2000'li yılların başına kadar kardeşi Süheyl Uygur 'la birlikte yaptıkları Şahane Pazar programıyla bu dalda rakipsiz haldelerdi.. Zamanla bu furyanın sona ermesiyle hem tekil olarak hem de yine Süheyl Uygur'la birlikte denemelerde bulunsalar da hiç bir zaman aynı etkiyi bulamadılar.. Olsun yine de adam gibi adamlardandır..Nejat Uygur ustanın oğlu olmak büyük bir şans ve o da bunun farkında..

Sonuç olarak Show TV bir programını da tarihin tozlu sayfalarına gömdü.. Bakalım ne radikal kararlar göreceğiz daha.. E boşuna ''Yaparım Bilirsin'' dememiş Show programa.. Gizli bir mesaj olmasın? Belki de...

 

koldasanil@gmail.com

twitter.com/anilkoldas

facebook.com/anilkoldas

 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..