Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Temmuz '13

 
Kategori
TV Programları
 

Show Tv'den Yaz Sürprizi : Çok güzel hareketler bunlar

Show Tv'den Yaz Sürprizi : Çok güzel hareketler bunlar
 

Bildiğimiz üzere Show Tv sıkıntılarından dolayı dizilerini tatile sokamadı.. Pis Yedili ve Cennet Mahallesi'nin tekrarları tam gaz devam ediyor.. Ayrıca tekrar şampiyonlarını çıkartan kanaldır Show Tv.. Bir tekrar yapımı daha evlerimize getiriyorlar.. Daha önce Bizim Evin Halleri'ni yayınlayan ancak nedense yayınlamaktan vazgeçen kanalın yeni tekrar yapımı ise Kanal D'de 2008-2011 arası yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar oldu..

Son yıllarda tekrarları Kanal D'nin yan kanalı TV2'de yayınlanıyordu ama son dönemlerde tekrarlar da yayınlanmıyordu.. Neden diye sormuştum kendime.. Meğerse Show Tv'ye geçmiş.. Ki TV2 bu tekrarların yerine Yalan Dünya'nın tekrarlarını satın aldı..

Tee ilk bölümlerinden başladı tekrarlar.. E tabi Doktorlar'ı Fox'a verince elde belli diziler kaldı.. Show'da yeni tekrarlara yöneldi.. Aynı Show haftanın her günü Nostalji Kuşağı ismiyle Deli Yürek dizisini veriyor... 1998 yapımı dizinin reytingleri de fena değil yani.. Ayrıca gündüz Türk Filmleri Kuşağı da yapıyor.. İlginç gelişmeler var yani..

Valla ben şahsen Doktorlar'a nazaran ÇGHB'yi tercih ederim.. Pis Yedili ve Cennet Mahallesi'ne nazaran da tabi..

Bakalım zaman ne gösterecek..  Show Tv bunu da kaldırır mı yayından ya da çok tuttu diye günde 5 saate çıkarır mı .. Bekleyelim görelim..

Yaz için güzel hareketlere devam Show Tv..!

 

koldasanil@gmail.com

facebook.com/anilkoldas

twitter.com/anilkoldas

 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..