Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Kasım '14

 
Kategori
TV Programları
 

Show Tv’i asıl yüzünü Aralık’ta gösterecek

Show Tv’i asıl yüzünü Aralık’ta gösterecek
 

Show Tv bir zamanların efsane kanalı uzun zamandır sesi soluğu kesilmiş, unutulmaya yüz tutmuştu. Naftalin kokan dizileri ile kendini hatırlatmaya çalışıyordu. Çalışanlarına, yapımcılara daha doğrusu “Piyasaya” çok borcu vardı. Elden ele savrulup bu kulvarda helak oldu.

Baş aşağı çakılan kanalın başına yeni bir isim geçirildi ( Melis Civelek) ve yeni dönemde başarı beklendi. Peki, başarılı oldu mu? İsim değişiği ile Güldür Güldür Show, Bu Tarz Benim, Büyük Risk, Fatih Harbiye, Yılanların Öcü gibi yapımlarla da zirveye doğru bir yolculuk başladı. Yapım olarak ellerinde çok az iş olmasına rağmen muhteşem bir başarı sağladı. Ekranlarda belirli zamanlarda aldığı reytingler örümcek ağı ile kaplanmış ekranı ışıtmayı başardı.

Bu yükselen ivme ile de adından çok söz ettirmek için yeni yapımları ekrana getirecek. Eğer senaryo iyi seçilmiş, işlenmiş, seyirciye doğru kilitleri vermeyi başarmışsa bir dizinin tutmaması imkansız! “Dizinin starı öyküsüdür!” sloganını benimseyince başarıyı yakalamak çocuk işi, tabi doğru zamanda doğru günde doğru projeyle bunu başarmak mümkün görünüyor.

Tekrarları ile de hali hazırda seyredilmeye devam eden “Cennet Mahallesi” nin yeni sezonda tekrar çekileceğini söylemiştik. Hatta Ali Şan ve Çağla Şıkel bu proje ile ekrana geleceklerini canlı yayında açıklamışlardı. Yapım gene Erler Film, proje gene Türker İnanoğlu’nun ellerinde. Yapımcı Cennet Mahallesini çekmeye değil yeni bir Cennet Mahallesi yaratmaya karar verdi. Bu kararı verirken de eski oyuncuların bazı projelerle ekranlarda yayın hayatına devam etmelerinden yola çıktı.

İşte karşımızda Roman Havası! Yepyeni yüzler ile bir çingene mahallesi, belli ki biz onları da çok seveceğiz. İsimleri say say bitmez bu projede Oya Başar, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Petek Dinçöz, Erkan Şahin, Cezmi Baskın… Yayın günü kesinleşmemesine rağmen Kasım sonu, Aralık başı ekranlarda diziyi seyretmeye başlayacağız.

Ekranlarda tanıtımı yapılan bir diğer dizi de Ezra. Tanıtımında aşk var, polisiye var! Bir taraftan romantik hava örüntülenirken bir anda işler değişiyor ve esas adam esas kızı kelepçeliyor.  Yapımını, senaristliğini ve yönetmenliğini Tayfun Güneyer’in üstlendiği dizide Rüveyda Öksüz, Yusuf Çim, Zeynep Koltuk ve İsmail Filiz başrollerde oynuyor. Bekleyip başarısını göreceğiz, ama uçtan uca hareket eden bir öyküyle karşılaşacağımız kesin, sevilir mi sorusunun cevabını “hikayeye bağlı” diye vermek istiyorum.

Aralık kokulu bir dizi de Acil Servis. ER dizisinden uyarlanan yapım Medyapım tarafından hayata geçiriliyor. Doktor dizileri her zaman ekranlarda iş yapar ama proje yüzünü bir göstersin  de ondan sonra yorum yaparım. Şu anda oyuncu seçimleri devam ediyor.

Ocak esintili dizileri de Melis Civelek’in projelerinden biri, adı Sevda Kafesi. Gold yapımın yapımcılığını üstlendiği projede başrol Tolgahan Sayışman’ın. Oyuncunun yeni saç traşı ve tarzını sevenlerine göstermesi olumlu etkiler verdi ve sabırsızlıkla sevenleri Tolgahan Sayışman’ın ekranlara dönmesini beklemeye başladı bile!

Ocak ayında bir başka dizi daha ekranlara gelecek “Senden Daha Melek”, yapımını NTC Yapım üstleniyor. Şu an cast ve senaryo çalışması sürüyor ve ekrana geleceği günü bekliyor.

Bizlerde yeni hayata geçecek projeleri sabırsızlıkla bekliyoruz, ne de olsa yıkılmakta olan bir kanalın geri dönüşünü izliyoruz.

Hayatta geri dönüşünüzün muhteşem olması dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..