Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mart '08

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Show

Show
 

Dün akşam özel bir tv kanalında düzenlenen Mıss Turkey 2008 güzellik yarışmasını farkına fardığımda ilk 10 finalist ilan ediliyordu. Sunucular Mehmet Ali Erbil ve Pınar Altuğ. Aslında pek hoşuma gitmedi. Çünkü Mehmet Ali Erbilin olduğu yerde dozu artan espiriler , Pınar Altuğun da konuşmaları toplamak için girdiği şekiller hoşuma gitmiyor. Sunuculuk yakışmıyor yani ikisine de.

İlk 10 belli oldu. Reklam falan derken kızlar üst baş değiştirdi. Ve gelindi soru kısımına. Neymiş klasik olmasın kızlar stres yaşamasın diye Mehmet Ali konuklara ve jüri üyelerine soru sormaları için mikrofon uzatmaya başladı.

Düşüncelerimde hiç yanılmadığımı çok kısa sürede anladım. Ama izlemeye devam ettim. Ciddiyetten uzak yapış yapış espiriler. Acayip sorular saçma cevaplar.

Eskiden güzelliklik yarışmalarında kızlara sorular kültürlerini, milliyetçiliğini, yardım severliğini , değerlerini vb... özelliklerini ölçmek için sorulurdu diye hatırlıyorum. Bu yarışmada sunucu olan Mehmet Ali Erbil ile ilgili kimseye bir faydası olmayan sorular soruldu. Yani hep birlikte Reha Muhtarın tuvalete gittiğini ve uzun kaldığını bile öğrendik. Mehmet Ali saçmalayo. Çok ağır espiriler yapıyo kendi gülüyo o acayip iç çekişlerini yapıyo, Pınar onu susturmaya çalışıyo. Vahşet.

Bir güzellik yarışası değilde Mehmet Ali Show izliyorsunuz. Değerli yapıcılar, tv kanalı sahipleri artık bu ülkede Mehmet Ali devri bitmiştir. Lütfen zorlamayın. İnsanlar artık istemiyorlar böyle cıvıklıkları. Çok banal oldu hareketleri.

Toplumu bir ara güldürdü ve bitti. Belki kızanlar olacak ama inannın gerçek böyle.
 
Toplam blog
: 4
: 413
Kayıt tarihi
: 05.12.07
 
 

81 yılının haziran ayında. Eskişehir de gözlerimi açtım hayat denen oyuna. Ve hala Eskişehir'de deva..