Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Kendi halinde yaşayan doğa tutkunu, sıradan bir vatandaş. İnsanların dış güzelliğine değil iç güzelliğine önem veriyor. İzmir'de yaşıyor. Ara sıra kalemi eline alıp tıkırdatan ve paylaşan bir amatör. Sahip olduğu beş eseri var. İkisi mizah ve öykü türünde üç tanesi şiir dalında. ESERLERİ: Geveze Komşular (mizah), Acıya koş..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Erkekler mi şapşal, kadınlar mı sahtekar?

Şahsi fikrime ve gözlemlerime göre erkekler aslında sahtekar ve güzel kadınları seviyorlar,doğruyu söyleyen kadın maalesef yanıyor. Kazanan kadınlar riyakar kadınlar ve sağ gösterip sol vuranlar oluyor. Makyajlı ve süslü kadınlar daha muteber oluyor bakmayın siz erkeklerin doğal kadın severim dediğine, eninde sonunda süslülere gidiyorlar.:) Maalesef erkekler için varsa yoksa güzellik..Selam ve sevgilerimle

23 Mayıs 2017 16:21
Hızır ile İlyas, "ekmek derdine" düştü düşeli, hıdırellezler yok artık

Sayenizde Bartın'ı tanıdık Muzaffer Bey, eki günleri anmakta haklısınız ama her gelen yeni gün eskiyi aratıyor aslında, dünyanın kaosu her türlü alışkanlığı etkiliyor. Selam ve saygılarımla.

05 Mayıs 2017 13:02
Ağzınıza layık yeşil incir reçeli

Erkek incirden bahar mevsiminde, dişi incirden özellikle Aydın incirinden yapılan reçeller çok lezzetli olur. İncir reçelinin görseli çok hoş, insanın iştahını açan türden. Bayların bu tariflerle ilgilenmesi de işin içine ayrı bir güzellik katıyor. Selam ve saygılarımla.

04 Mayıs 2017 22:18
 
Toplam blog
: 627
: 3456
Kayıt tarihi
: 11.06.11