Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ekim '12

 
Kategori
Doğal Hayat / Çevre
 

Şiddetli fırtına " Sandy"

Şiddetli fırtına " Sandy"
 

Son yılların en şiddetli rüzgar ve yağmurları, doğu Amerika' ya vurdu.

Afet üstüne afet, dünyanın çeşitli kıyı ve iç bölgelerde çok etkili olmaktadır.

Buna sebeb olarak atmosferdeki olumsuz değişiklikler gösterilmekte tabiki. 

Öylede bu afetler hep de, dünyanın en büyük güç kaynağı olan AMERİKA gibi bir ülkeyi dize getiriyor.

Siyasi olarak zarar görmesini istedikleri, düşman bir ülkeye, altından kalkılmaz zararlar vermek için çeşitli suni, kuantum saldırıları yapmaktadırlar denmekte.

Yer altındaki bazı derinliklerde, atom  patlatmak veya o ülkeyi hedef alarak atmosferin dışında, karanlık bölgelerde aynı amaçlar uğruna ne gibi işlemler yaptıklarını sadece kendileri biliyorlar.

İnsanları kopyalayıp yer yüzüne salan bilim insanları, merak veyahutta zarar vermek adına yapmadıkları ve denemedikleri bilimsellik kaldı mı?.

Dünya idaresini elinde tutan büyük güçler; Yeryüzünde " toprağa yakın" alanlarda, yaptıkları zarar verme " alt etme, sahip olma" uğruna yaptıkları savaşlar, insanlık başladığından beri devam etmektedir. Bu sahip olama hırsı, öyle bir noktaya geldi ki artık, yer yüzüne sığmaz oldu.

Gizli silahlar, çok daha gizli olarak üretilerek, teknolojiden de yararlanarak, atmosferin dışında karanlık bölgelerde, melun hırslarını gerçekleştirmeye uğraştıkları gayette açık görünüyor.

BU merkezleri bulup, onları durdurmak için üstün teknoloji gerekiyor. Bu demektir ki, kim teknolojide daha üstünse ona ulaşmak da üstün teknoloji gerektiriyor.

Dolayısıyla uzaya gidebilen ülkeler, ulaşabildikleri gök cisimlerindeki, alanlara üstler kurmaktalar. Bu kurdukları üstleri süs olsun diye kurmuyorlar değil mi?

Sonsuz karanlığın içinde kurdukları üstler için harcadıkları maddi değerler, toplamda dünya bütçesiyle boy ölçüşecek durumdadır.

En güçlü gördüğümüz bazı ülkeler hiç bilmediğimiz bir ülkenin teknolojisine yenik düştüğü de olmuştur. Olmaktadır. Bu dünya yüzünde de olsa uzayda da olsa SAVAŞ, vardır ve hep var olacaktır.

İnsan genleri, böyle kotlanmış diyelim.

Neticesinde ; İnsanlık yaşam sürecinde, büyük afetler, fırtınalar, seller içinden geçerek, savaşma, üstün olma hırsı, dünyamızı, kozmik savaşlara doğru götürüyor tabiki..

Hamiye Alkış

 

 

 
Toplam blog
: 56
: 661
Kayıt tarihi
: 24.02.08
 
 

Emekli, 19 mayıs ..