Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Şubat '22

 
Kategori
Yoga / Meditasyon
 

Şifa Nasıl Verilir?

Kendinize şifa vermek:
 
Oturun veya uzanın, soluk alıp vererek gevşeyin. Ayak parmaklarınızdan başlayarak, ayaklarınızdan bacaklarınıza ve kalçanıza çıkarak ve dikkatinizi sırasıyla bedeninizin her parçasına odaklayarak ve her vücudunuzun her parçasının gevşemesini ve tüm gerilimden kurtulmasını söyleyin. Tüm gerilimin dağılmakta ve akıp gitmekte olduğunu hissedin.
Eğer bedeninizin belirli bir yerinde sorun varsa veya ağrıyorsa o bölüme size bir mesaj olup olmadığını sorun.
O anda hayatınızdan anlamanız gereken bir şey olup olmadığını sorun.
 
Şimdi altından, şifa verici ışık enerjisinin tüm bedeninizi kuşattığını hayal edin… onu hissedin…
Şimdi o bölgenize sevgi dolu Şifa verici bir enerji yollayın ve iyileştiğini görmeye hissetmeye çalışın.
Sorunun çözülüp dağıldığını düşünün. 
Şimdi kendinizi kusursuz, parlak, doğal güzellikte bir sağlığa kavuşmuş olarak hayal edin. İyi aktif ve sağlıklı görün. 
 
Onaylamalar:
Artık ışık saçan bir sağlık ve enerji ile doluyum.
Bedenimi tümüyle seviyor ve kabulleniyorum.
Enerji ve canlılık doluyum
Bedenim dengeli evrenle kusursuz Bir uyum içinde.
Giderek daha sağlıklı canlı ve güzel olduğun için şükrediyorum.
Bundan sonrasında asla hastalığa veya "soruna" daha fazla güç ve enerji vermeyin. Sadece iyileşmeye başlamış olarak düşünmeye devam edin.
 
 
Başkasına Şifa vermek:
 
Bu meditasyon yanınızda şifa vereceğiniz kişi olmadan yalnız başına yapılmalıdır. 
(İsterseniz o kişiye bunu söyleyebilirsiniz de)
İsmini ve bulunduğu şehri söyleyin. 
Bu niyetim …. için.
Tam anlamıyla gevşeyin. Ve derin, sakin bir ruh haline ulaşmak istediğiniz şekilde hazırlanın.
Kendinizi içinden evrenin şifa verici enerjisinin aktığı açık ve temiz bir kanal olarak düşünün. Bu enerji şahsen sizden değil yüksek bir kaynaktan geliyor ve sizde onu belli bir noktaya yönlendirerek hizmet ediyorsunuz. Şimdi bu insanın olabildiğince net bir biçimde düşünün. Bu durumda tüm sorunların eriyip yok olduğunu hasta organın iyileştiğini ve kusursuz bir biçimde işlevini yerine getirmeye başladığını görmeye çalışın. Sonra bu insanın şifa veren altın bir ışıkla sarıldığını ve ışık saçarcasına sağlıklı ve mutlu göründüğünü hayal edin.
 
Ve şöyle söyleyin:
"Vücudundaki Her hücre, her sinir, her doku ve her organ şu anda iyi, saf ve mükemmel bir hale geliyor. Bütün vücudu sağlığa ve uyuma kavuşacak şekilde onarılıp canlanıyor."
 
Tamamlayıp bitirdiğinizi hissettiğinizde gözlerinizi açın ve kendinizi yenilenmiş, sağlıklı ve zinde hissedeceğiniz dış dünyaya dönün. O andan itibaren o kişiyi son derece sağlıklı ve iyi görmeye çalışın. Asla hastalığa daha fazla zihinsel enerji ya da güç vermeyin. Hastalığı düşünmeyin; sadece bu insanı iyileşmiş olarak görmeye devam edin.
Onunla doğrudan zihninizde konuşun. Hiçbir hastalık ya da derdin onun üzerinde güce sahip olmadığını hatırlatın. Ona bütünüyle sağlıklı ve mutlu olması için kendisini desteklediğinizi söyleyin. 
 
 
 
Ağrı için şifa verici Meditasyon:
 
Baş ağrısı ya da başka bir ağrı çeken bir insana;
Kişinin yere uzanmasını gözlerini kapayarak derin bir biçimde gevşemesini sağlayın.
Sonra ona bir süre dikkatini soluk alışverişi üzerinde odaklamasını; derin, yavaş ama doğal bir biçimde soluk alıp vermesini söyleyin.
Ağır ağır 10'dan 1'e kadar sayarken her sayıyla birlikte daha derin daha gevşemiş bir hale doğru geçtiğini hissetmesini isteyin.
Çok derin gevşeyince kendisinden parlak bir renk, istediği herhangi bir rengi (aklına gelen ilk renk en uygunudur) düşünmesini talep edin.
Sonra ondan bunu yaklaşık bir buçuk metre çapında parlak bir ışık küresi olarak görmesini isteyin.
Şimdi bu ışık küresinin giderek daha çok büyüdüğünü imgelemesini söyleyin; öyle ki küre en sonunda zihinsel vizyonun tüm alanını doldurmalı.
Daha sonra bu kez de aynı kürenin büzülmeye küçülmeye başladığını ve giderek ilk büyüklüğüne döndüğünü hayal etmesini isteyin.
Sonra kürenin 30 santim çapına inene dek küçülmeye devam etmesine ve sonunda tümüyle gözden kaybolmasını sağlayın.
Şimdi bu imgeleme uygulamasını tekrarlayın ancak söz konusu kişi aynı rengin bu kez onun ağrısı olduğunu (ağrısını bu rengin oluşturduğunu) imgelemelidir.
Aynı şekilde gözden kaybolmasını sağlayın.
 
 
Ve son olarak:
Bilinçaltının kinetik hareketi, belirli bir yöne doğru yol almaya başladıktan sonra uyku sırasında da dolaşmaya devam eder. Bu nedenle uykuya dalmadan önce bilinçaltına üzerinde çalışacağı yararlı bir şey sunmak çok önemlidir.
Bu arada uyum ve mükemmel sağlığı düşünürken, durumun adını anmadığına dikkat edin. Size özellikle uyumadan önce rahatsızlıklarınız hakkında konuşmamanızı ve bunlara isim vermemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Güç aldıkları şey sizin ilginiz ve korkularınızdır.
Diğer yandan eğer sürekli ağrılarınıza isim veriyor ve bunlar hakkında konuşuyorsanız onlara sizin üzerinizde güç sahibi olma hakkı tanırsınız.
 
 
 
Kaynaklar: 
Joseph Murphy/Bilinçaltının gücü
Yaratıcı imgeleme/ Shakti Gawain
 
 
Nur Demir
 
Sevgiler tüüm kalbimden:)
 
İnstagramda: Nrlblog
 
Facebookta: NRL
 
Toplam blog
: 202
: 1460
Kayıt tarihi
: 10.11.16
 
 

Yaklaşık 20 yıldır Kişisel-Ruhsal Gelişim, EFT ve Kuantum Enerji ile ilgili araştırmalar ve çalış..