Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ocak '09

 
Kategori
Ruh Sağlığı
 

Şifacı olmak

Şifa uygulamacısı olmak için uzun yıllar çalışmamız gerektiğine inanmamızı isteyenler vardır. Sadece en zeki, yetenekli ve yoğun eğitim almış olanlarımızın böyle bir şey sahibi olabileceğine inanmamızı isterler. Gerçeği söylemek gerekirse çocuklar, yaşlılar ve herkes şifa uygulamacısı olmayı öğrenebilir. Yetenekleri belgelenmiş ve hakiki oldukları kabul edilmiş birçok “şifacı”
vardır. Ancak, birçoğunun ne yaptıkları ya da nasıl yaptıkları konusunda verecek hiçbir açıklamaları yoktur. Kuantum Nefesi'nin özelliği, bizim artık şifa sürecini nasıl harekete geçireceğimiz ile ilgili akla dayanan açıklamalarımızın ve başkalarının da bunu başarıyla nasıl yapacakları ile ilgili ispatlanmış metodolojimizin olmasıdır.

Gerçek şifacı enerjiyi alan kişi olduğuna göre, uygulamacı sadece kişinin kendisini şifalandırmasında ve yüksek titreşen enerji alanlarına girerek kullanabilmesinde katalizör vazifesi yapar. Bu süreç süresince, şifa hakkındaki gerçekler şunlardır:

- Şifa gerçektir.
- Etkili bir şifa uygulamacısı olmak öğrenilebilecek yeteneklerin en kolaylarındandır.
- Şifa muazzam bir neşedir.
- Bunu gerçekten öğrenmek isteyen herkes öğrenebilir.

Şifa Sevgiyle Başlar

Şifa çalışması sevgiden ibarettir, uygulamacı bu sevginin titreşimsel alanını tutmayı öğrenir. Kuantum Nefesi, özünüzün ifadesi olan şimdi de var olmakla ilgilidir.
Ruh halinize bağlı olmaksızın ellerinizden çıkan bu sevgi, varlığınızın temel doğasıdır. En temel ve içgüdüsel olan enerjiniz sevgiden kaynaklanmaktadır. Bunun üzerine çalışmak zorunda değilsiniz —bu sizsiniz. Bir kayanın daha “kaya gibi” olmak ya da suyun daha ıslak olmaya çaba göstermesine gerek olmadığı gibi, bizim de daha fazla sevgi özüne sahip olmaya çabalamamıza gerek yoktur. Ancak, gerçekte ne kadar çok sevginin varolduğunu anlamaya çalışabiliriz.

Niyet otomatik olarak gerçekleşen bir şeydir, birçok kişi bunu gözden kaçırır. Odanın bir tarafından diğer tarafına yürüdüğünüzde, bunu yapma niyetinizi gerçekleştirmiş oluyorsunuz. Sevgi ve niyet sahip olduğumuz en doğal niteliklerdir.

 
Toplam blog
: 46
: 881
Kayıt tarihi
: 11.01.09
 
 

Emotional Freedom Techniques (EFT), Deep PEAT, Bilinçaltı Enerji Salınım Tekniği (BEST), Sedona Yönt..