Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mart '22

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Sıfırdan Hesap Büyütmek

Sıfırdan Instagram Hesabı Büyütmek

 

Yeni açtığınız hesabı nasıl büyüteceğinizi bilemiyorsanız bu yazı tam size göre. Öncelikle Instagram’da bir hesap açmadan belirlemeniz gereken bazı önemli şeyler var.

 

  • Niş Seçmek,
  • Hesabın Karakterini Bulmak,
  • Rakiplerinizin Analizi.

 

Hesap açmaya karar verdiniz ve herkes tarafından bilinen bir sayfa olmak istiyorsanız, mutlaka bir niş seçmelisiniz. Yani hesabınızın bir konusu, alanı olmalı. Kendinize ucu bucağı belli olmayan ya da çok dar bir niş seçmeyin. Spor alanı çok geniş bir alanken, sabah sporu da çok dardır. Bunların hepsini unutun ve sadece voleybol, fitness gibi bir alan belirleyin.

 

Hesabınızın bir karakteri olsun. Bu mesajlarda ve görselde kullandığınız yazı tipi, renkler hepsini kapsamaktadır. Kendiniz olarak sayfada bir karakter oluşturun. Sayfanızı görmeden de görselinizi gören herkes bu X kişisinin sayfayı diyebilmeli.

 

Sayfanızın nişini belirlediniz, karakterinizi oluşturun. Benzer sayfaları inceleyerek neler yaptıklarını nasıl bir yol izlediklerini not alarak kendi sayfanıza benzer içerikleri uyarlamaya çalışın. Taklit etmeyin ancak oluşturacağınız strateji çerçevesinde benzer içerikleri farklı şekillerde hesabınızda paylaşabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 64
: 116
Kayıt tarihi
: 20.09.16
 
 

Ankara'da, esnaf bir babanın ve ev hanımı bir annenin ilk çocuğu olarak dünyaya gözlerimi açtım. ..