Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ocak '12

 
Kategori
Ruh Sağlığı
 

Şifre: Depresyon ilacı satmak

Şifre: Depresyon ilacı satmak
 

PSİKİYATR


İnsan olmak, dürüst olmak menfaatler karşısında asla dürüstlüğünden taviz vermemektir. Kişi menfaatleri karşısında susar ve kişiliğini menfaatleriyle takas ederse o insan kul hakkı yiyor demektir.

Tanrı asla kul hakkına karışmaz. Tanrı, kul hakkını en büyük günahlardan sayar. Bizler yanlışlar karşısında susarsak kul hakkı yiyoruz demektir.

 İnsanların hayatlarıyla maddi çıkarlar sebebiyle oynanıyorsa ve bunu göz gördüğü halde susarsa o insanın insanlığının hiçbir anlamı olmaz. O ancak insana benzeyen bir canlı olur.

 Bizler dürüst olarak bunu vicdanımıza yediremeyiz.

Zülfü-yâre dokunan yazılarımız her ne kadar burada yayınlanmazsa da biz bunu başka yerlerde yayınlarız. Vicdanımızın sorumluluğunu mutlaka yerine getiririz. Engel olmaya çalışanlar utansın…

Para uğruna TV kanallarında insanların hayatlarıyla oynanıyor. DEÇÇAL mış, YECÜC-MECÜC mış, bilmem hangi şifrelermiş, bilmem hangi kahinmiş vs. vs… bunlara asla inanmayınız.

 Bu tür yayınların maksadı psikolojisi bozuk insanların psikolojisini bozup daha çok ilaç satmaktan başka bir amaç taşımaz….bunları mutlaka RTÜK’e şikayet ediniz. Bu bir insanlık görevidir.

 
Toplam blog
: 358
: 1023
Kayıt tarihi
: 03.09.08
 
 

  Ne elimde garantim var ikinci bir soluğu almaya Ne aklım erer dünyayı yıkıp ta yeniden ya..