Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mart '12

 
Kategori
Doğal Tedaviler
 

Siğil Hastalığında bilinmesi gerekenler !

Siğil Hastalığında bilinmesi gerekenler !
 

siğil hastalığında bilinmesi gerekenler


Siğil; derinin üzerinde ortaya çıkan, iyi huylu tümörlerdir. Vücudumuzun herhangi bir yerinde çıkabilirler. İlk çıktığında bezelye büyüklüğünde olan siğil, ilerleyen zaman diliminde bezelye boyutuna ulaşır.

Deri üzerinde ortaya çıkan siğil,bulaşıcıdır. El bölgesinde çıkan siğil, el ile tutuşma veya temas sonrasında bulaşabilir. Ayrıca cinsel bölgede çıkan siğil, cinsel ilişki ile bir başkasına bulaşabilir. Eğer kadınlarn genital bölgesinde çıkan siğil sayısı fazla ise, rahim kanseri olma ihtimali yüksektir.

Çocuklarda çıkan siğiller kendiliğindean geçebilir. Ancak yetişkin bireylerde durum böyle değildir. Öncelikle asla derinizin üzerinde çıkan siğilleri koparmayın,onlarla oynamayın. Aksi halde siğiller çoğalır.

Siğilleri tedavi etmenin bir çok yolu vardır. Örneğin; yakma tekniği,lazer, krem gibi tedavi uygulamaları vardır. Ancak bunların yanı sıra, bitkisel yöntemlerle de siğil tedavisi mümkündür. Fakat bilinmesi gereken, siğilin çıktığı bölgeye göre bitkisel tedavinin uygulanmasıdır. Mesela, incir sütü ile bir kişi parmağında çıkan siğillerden kurtulabilir. Ancak bir başka kişi ayağında çıkan siğilleri, incir sütü ile tedavi etse dahi başarılı olamaz. Bu yüzden siğilin çıktığı bölgeye göre bitkisel tedavi uygulanmalıdır.

Kısa bir süre önce kardeşim bu dertten muzdarip olduğu için siğil konusunda bir araştırma yaptım. Çünkü ne yaptıysak siğillerden kurtulamadı kardeşim. Krem kullandık, sarmısak sürdük ancak nafile, geçmedi siğiller.

Yaptığım araştırma sonucunda bu bilgilere ulaştım. Tabi siğilin çıktığı bölgeye göre tedavi uygulamasını bilmek için, hangi bölgeye nasıl bir tedavi uygulamamız gerektiğini öğrenmemiz gerek. Bu yöntemleri anlatan bir e-kitap buldum. Anlatılan yöntemleri uyguladık ve siğil ortadan kayboldu. Belki faydası olur.

 
Toplam blog
: 77
: 1884
Kayıt tarihi
: 23.01.12
 
 

Kendimi anlatmayı pek sevmem. Çünkü insanın kendinden bahsetmesi siyasetçi olmak ya da siyaset ko..