Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mayıs '21

 
Kategori
Beslenme / Diyet
 

Sihirli İçecek

1 Ay Boyunca Bu Sihirli Karışımdan 2 Bardak İç Fazla Kilolarını Ver Göbekten Kurtul
 
Merhaba canım arkadaşlarım göbek yağları birçok kişinin kurtulmak için en çok uğraştığı depo yağlardan, depo yağları en çok da ödem tutan bölge olduğundan göbek ve çevresini olduğundan oralarda daha çok toplanıyor ve kurtulmak için çok istikraralı bir süreç gerekiyor.
 
İşte sizlere bugün düzenli kullanım sonucunda bu rahatsız eden karın yağlarından kurtulmanızı sağlayacak cok güzel bir kür hazırlayacağız birlikte.
 
Kürümüzün ana malzemesi salatalık canım arkadaşlarım.
 
Göbek eriten kür nasıl hazırlanır.
Önce salatalığımızı rendeleyerek işe başlıyoruz.
 
Rendelediğimiz salatalığı süzgeçten geçirerek suyunu ayıralım.
 
İçme suyundan 1 bardak içerine dolduralım ve içerisine rendelediğimiz salatalığın suyundan 1 yemek kaşığı ilave edip karıştıralım.
 
Yarım tatlı kaşığı zencefil,yarım tatlı kaşığı zerdeçal ilave ediyoruz. Ve önemli bir malzeme daha Elmasirkesi ekliyoruz güzelce karıştırıyoruz.
 
Kürümüz hazır arkadaşlarım.
 
Göbek Yağlarını Eritecek Kürün Kullanımı
Hazırladığımız kürü 1 hafta boyunca sabah ve akşam yemeklerinden önce 1 bardak içeceğiz ve üzerine 1 su bardağı su içeceğiz.
 
Geriye kalan rendelediğimiz salatalıklardan ise bağırsak çalıştıran güzel bir garnitür hazırlayalım. 1 veya 2 yemek kaşığı yoğurdu rendelenmiş salatalıklarımıza ilave edelim üzerine kırmızı pul biber serpelim dileyen zerdeçal, zencefil, karabiber ekleyebilir, dileyen limon sıkabilir veya elma sirkesi ekleyebilir.
 
Hazırladığımız bu lezzetli salata sayılabilecek güzelliği gece acıkmalarınız içinde hazırlayabilirsiniz canım arkadaşlarım  ve bağırsaklarınızın çalışmasında sindirim sisteminin düzenlenmesinde çok faydasını göreceksiniz.
 
Bir hafta boyunca bu küre devam edersiniz ciddi anlamda farkı görürsünüz .Tabii ki bu arada  Ekmek, şeker, tatlılar hamur işleri gibi ürünlerden uzak durmayı ihmal etmiyoruz Ve tabii ki en az 20 dakika yürüyüş spor ve egzersizleri ihmal etmiyoruz.
 
Sizleri instagram sayfamda interaktif olarak yaptığımız kür uygulamalarımıza davet ediyorum. Bize katılın ve sizlerde binlerce arkadaşımızla birlikte detoks veya kür uygulamaları yapın. İnstagram sayfama @seher_akgul yazarak ulaşabilirsiniz.
 
Youtube/seherakgül kanalımda zayıflama kürleri,detoks ,güzellik maskeleri gibi yüzlerce bilgilenebileceğiniz video bulabileceksiniz. Kanalıma abone olmayı unutmayın.
 
Toplam blog
: 10
: 82
Kayıt tarihi
: 10.03.21
 
 

YouTuber, Beslenme Koçu Seher Akgül Kimdir? Gerek kişisel tecrübeleri, gerekse aldığı beslenme koçl..