Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Nisan '10

 
Kategori
Haber
 

Siirt'ten sonra Manisa

Siirt'ten sonra Manisa
 

Alıntı


Bir utanç haberi de Manisa'dan geldi

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 14 ve 16 yaşındaki 2 kız çocuğu ile 16 yaşındaki 1 erkek çocuğa fuhuş yaptırıldığı iddiasıyla düzenlenen operasyonda, bu çocuklara fuhuş yaptırdıkları ve kendileriyle cinsel ilişkiye girdikleri tespit edilen 31 kişi gözaltına alındı.

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin bir fuhuş çetesine yönelik olarak uzun süredir yürüttüğü istihbarat çalışması, küçük yaştaki çocukların fuhşa yönlendirildiklerini ortaya çıkardı.

Polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, çetenin 14 yaşındaki H.G ve 16 yaşındaki D.K adlı kız çocuklarının yanı sıra 16 yaşındaki C.P isimli erkek çocuğunu da para karşılığı fuhuş yaptırdığı belirlendi.

Operasyonda, çocuklara fuhuş yaptırdıkları ve bu çocuklarla cinsel ilişkiye girdikleri iddiasıyla yakalanan 31 kişi gözaltına alındı.

Yakalanan şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği, soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (Kaynak:Milliyet)

Ne ilginç dimi!

Etrafımızda gördüğümüz herkes namus timsali ama hergün birileri küçük büyük demeden, kız erkek demeden hatta insan hayvan demeden tecavüze uğruyor.

Erkeği anlamak ne zor iş. Namus için cinayet işlerler sonra namussuzluğun kitabını yazarlar. (Sözüm sadece bahse konu olan erkeklere.)

Bunun tek açıklaması var;

Çok riyakar bir toplumuz. Ne göründüğümüz gibi olabiliyoruz ne de olduğumuz gibi görünebiliyoruz.

Eğitimle de ilgisi olduğu muhakkak ama değerlerimizi kaybettik. İşin özü bu. Ahlaksız olduk...

Belki de hep ahlaksızdık. Var gibi yaptığımız ahlakımız sadece göstermelikti ve yapılan çirkinlikler dört duvar arasında kalıyordu ama şimdi şartlar değişti. Çirkinliklerin boyutları da değişti.

Bir söz vardır bilirsiniz;

Hiçbir şey gizli kalmaz...

İyi bayramlar.

Ve son bir not:

Zannediyor musunuz bu çirkinlikler sadece Siirt ve Manisa'da oluyor. Diğer illere de şimdiden hazırlıklı olun!

İyi bayramlar!

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..