Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ağustos '14

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Şikayet etmeden geçirdiğiniz 1 gün olsun !

Hayatında hiç şikayet etmeden geçirdiğin bir günün var mı ? Hayatın boyunca değil, sadece bir gün…

Duyar gibiyim.. Hayır cevaplarını ? Cevaplar hayır olur çünkü, şikayet etmeden geçirdiğimiz tek bir günümüz yok ! Hoş bir davranış mı bu hayata, çevrene, en çok da kendine karşı bir haksızlık değil mi ? 

Hep yazar ; kişisel gelişimler, kitaplar, psikologlar, psikiyatristler, yazarlar, her yerde insanın içsel huzurunu bulabilmesi için yapacakları liste sıralanır ? Peki ya hiç yazar mı hiç şikayet etmeden geçirebiliceğiniz gün için bir liste… Ya da hiç yazar mı şikayet etmeden bir gün geçirin mutluluğu bulursunuz diye ? Çok nadir!..

Gün içerisinde şikayet ettiklerimiz neler ? Sıralaması çok kolay, çalışana ,öğrenciye vs. için “of çok erken kalktık yine !” “bu dersler neden bu kadar zor” , “bugün ne giysem”, “sinirlendiklerimiz”,  “şikayet ettiklerimiz kişiler” , “şikayet edilen yemekhane yemekleri”, çalışan için “ ne kadar çok şey istedi benden,nasıl yapıcam” , “ben o saate nasıl yetişicem “ , vs.vs.vs. sıralanacak,kişiye değişecek uzunca,hatta sayfalarca sürecek bir liste !

Ben gerçekten hayatımda bir günümü şikayet etmeden geçirebileceğim bir istiyorum ! Çünkü inanıyorum ki, şikayet ettiğim hiçbir şey düzelerek geri gelmeyecek, en iyisi şikayet etmeden günümü kurtarabilmek !

Herkesin şikayet etmeden geçirebildiği bir gün olsun….. 

 
Toplam blog
: 22
: 114
Kayıt tarihi
: 13.06.14
 
 

Kocaeli Üniversitesi Kozmetik/ Kimya İlaç Sektörü  ..