Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ağustos '09

 
Kategori
Egzersiz
 

Sıkı kalçalara sahip olmak için yapmanız gerekenler

Sıkı kalçalara sahip olmak için yapmanız gerekenler
 

Kadınların derdi sıkı kalçalara kavuşmak. Bu çok da zor değil. Yapmanız gereken egzersizler ve bol su ile güzel ve sıkı kalçalara sahip olabilirsiniz. Sıkıntısız forma girmek için işte yapmanız gerekenler….

BACAK GERME

Kollarınız yere dik, köpek pozisyonunda yüzünüz aşağı bakacak şekilde durun. Önce bir bacağınızı gergin bir şekilde arkaya doğru uzatın. Bu başta zor gelebilir ama bir süre sonra alışırsınız. Bu hareketi diğer bacağınızla da aynı şekilde 10’ar defa yapın. İlerleyen sürede sayıyı arttırın.

ÇAPRAZ HAREKETİ

Ellerinizi belinize koyup dik bir halde durun. Önce bir bacağını gergin bir durumda geri doğru kaldırın sonra diğer bacağınızda aynı hareketi yapın. Aynı pozisyonda bu sefer bacağınızı geriye değil, sağa doğru yere paralel olana kadar kaldırın. Bu hareketleri de hergün 10’ar defa yapın. Bir süre sonra sayıyı arttırın

KOŞU POZİSYONU

Önce bir bacağınızı öne doğru atın. Arka bacağınız parmaklarınızın üzerinde ve topuk yukarıda olsun..Aynı hareketi diğer bacağınıza da uygulayın. Her gün yaptığınız sayıyı arttırarak devam edin.

OTURMA POZİSYONU


Bu egzersizi iş yerinizde, evinizde, otobüste kısaca hayatın her alanında yapabilirsiniz. Oldukça basit ve efor gerektirmeyen bir hareket… Yapacağınız tek şey oturduğunuz yerde kalçalarınızı sıkıp, bırakmak. Bunun için bir sayı vermiyoruz. Apabildiğiniz kadar yapabilirsiniz. Bu egzersizi göbeğinden şikayeti olan hanımlarda yapabilir. Aynı şekilde karnınızı içe çekip bırakmak.


Suyu hayatınızdan eksik etmeyin. En az günde 2 litre su için ve mutlaka günlük yürüyüşünüzü yapın. Bu hem sağlığınız, hem de sıkı kalçalara kavuşmanız için...


http://www.turkiyeinternette.com/haber/4780-kadin-erkek-siki-kalcalara-sahip-olmak-icin-yapmaniz-gerekenle.html

TİN

 
Toplam blog
: 384
: 1684
Kayıt tarihi
: 02.05.09
 
 

Yazmayı, okumayı, paylaşmayı, özgürlüğü seven, "BİLGİ"lenirken, "BİLGİ"lendiren dünya insanıyım. Lai..