Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mayıs '16

 
Kategori
Müzik
 

Sıla "Mürekkep"

Sıla "Mürekkep"
 

Sıla altıncı albümü olan "Mürekkep"i piyasa sürür sürmez iyi olduğu kadar kötü tepkilerde aldı. Fakat aldığı kötü tepkiler Gülşen'e benzetilmek ve çeşitli esintilerle alakalı konular oldu. Parçaları sevildi fakat bu bahsettiğim konular şu anlık ön plana çıktı. Yakında bu haberlerde gider.

Böyle saçma konular "Mürekkep"e gölge düşürmeye yetmez. Fakat insanın canını sıkar. Özellikle Sıla ve ekibinin... Kaliteli işlere karşı alerjisi olan bir medyamız var. Kim hangi albümü yaparsa ve başarı sağlarsa direk zehirli diller dışarı çıkar ve konuşur.

Sıla'nın saç modeli Gülşen'in 10 yıl önceki haline benzetilmiş. Gülşen'in fanları  “Gitgide Gülşen’e benziyorsun Afitap” demiş vs... Ne kadar gereksiz konular. Saçı ona benzemiş tarzı buna benzemiş konularını aşmamız gerekli. Bunlar konuşulacak konular değil. Herkes istediği saç modelini yaptırabilir. Yapılan saçlarda birbirine benzeyebilir. Bundan doğal ne olabilir? O saçlar bir tek Gülşen'e mi ait? Shakira'nın saçları ne olacak? 

Sıla'nın "Afitap" klibinin  Ebru Yaşar’ın 'Cumartesi' klibiyle büyük benzerlik taşıdığı iddia edilmiş. Alakası olamayan klipler nasıl benzetilmiş anlam vermedim.

Sıla sonuçta Sezen Aksu yolunda ilerleyen önemli bir müzisyen. İyi bir ses ve söz yazarı. Yazdığı şarkılarsa gündelik kullan at sözlerden oluşan basit şeyler değil. Dönem parçaları ise hiç değil. Sıla ilerde de güncel olarak bıkmadan dinlenecek türden parçalar yazma yeteneğine sahip. 

Sıla'nın "Mürekkep" albümünü dinlediğiniz zaman çıkan bu gereksiz haberlerin ne kadar boş olduğu göreceksiniz. Albümü dinleyin gerisi çorap söküğü gibi geliyor. 

 
Toplam blog
: 32
: 194
Kayıt tarihi
: 06.12.15
 
 

Alper Saygın kültür ve sanat yazıları yazan bir blog yazarıdır.  Alper Saygın yerli ve yabancı al..