Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ağustos '15

 
Kategori
Güncel
 

Silahla kanla Kürdistan değil mezaristan kurulur

Silahla kanla Kürdistan değil mezaristan kurulur
 

PKK artı Kürt diasporası gerçekten yaptıklarını söyledikleri bu mücadelenin sonunda Kürdistan’ı kuracaklarına inanıyorlar mı acaba. Kürdün inadını biliriz, Türk’ün inadını da onlar bilmeli. Kandil’i Bizans, PKK’yı küffar, olmadı Diyarbakır’ı Dumlupınar yapar meseleyi kurtuluş savaşına çevirirler. Bireysel kahramanlıklarla Cudi dağlarında heykeliniz dikilse bile heykelinizin dibinde de mezarlarınız yer alır. Türkler gerilla savaşını bilmezler; şu anda ondan galipsiniz. İş ya istiklal ya ölüme dönerse sonu nolur bilemem.  

Ben Kürtlerin özgürlük hakları diyorum ama PKK’ya karşıyım. Öldürerek yaşatamazsınız. Kürtlerin özgürlükleri konusunda nüfusları en büyük gerekçe. Hiçbir devlet 15 milyonluk bir halka benim emrimde yaşayacaksın diyemez. Yani Kürtlerin özgürlüğü için birilerinin dağa çıkmasına gerek yok. Kürtlerin de zaten ayrı devlet kurmak gibi bir talebi yok. Hiçbir zaman olmayacak bir şey için yazık insanlar ölüyor. Arkanızda halk desteği yok ki. Kürtlerin yarısı savaşı dolaysıyla PKK’yı istemiyor. Ve şu hal ile TC sizinle 100 yıl savaşır.

Ankara’nın dize geleceğini düşünüyorsunuz; büyük bir gaflet içindesiniz. Bakan çıkıyor diyor ki “benim en büyük arzum şehit olmak” Binlerce genç PKK’ya karşı savaşmak için kuyruğa giriyor. Karşınızda başka bir millet olsaydı olabilir derdim. Ama Türkler varsa bu iş yaş.

Amacınız kahraman olmaksa onun kararını Kürt halkı verecek. Üstelik özgürlük mücadelesi verenlerin böyle kişisel amaçları olamaz. Silahlı mücadele eskiden geçerliydi, 21. yüzyılda kabul görmüyor. Halkların bağımsızlığı ve insanların özgürlüğü için artık bundan sonra bütün dünyada faşizme karşı mücadele başlatılacak. Kimse kimsenin emrinde yaşamak zorunda değil. Ayrı devlet kurmak da dâhil bütün hak ve özgürlükler tartışılacak konuşulacak. Bunlar demokrasi meselesi. Sizinle savaşanlar demokrasiyi anlamayanlar. Ve siz, ne yaptığını bilmeyen eli kanlı bir avuç güruh. Ölenler de düzenin kurbanı halkın çocukları!

Böyle Kürdistan falan kuramazsınız; ancak mezaristan kurarsınız. Bakın 80 vekilli partiniz var. Nüfusunuza paralel. Temsiliniz yerinde. Türkiye halkı büyük ölçüde Kürt haklarına duyarlı. Türkiye halkı Kürtlere değil ki size düşman, neden acaba. Halklar birbiriyle savaşmak istemiyorlar. Sorunlar demokrasi yoluyla çözülsün diyorlar. Kürt partisi size silahları bırakın diye bas bas bağırıyor. Silahlar bırakıldığında Kürt halkının gerçekten hakkı olan tanınma, kimlik, özgürlük ve bağımsızlık konuları mecliste gündeme getirilecek. Getirmeyenleri biz yola getirmesini biliriz. Alın silahlarınızı kuş avlamaya gidin! Yanlış yoldasınız ve bütün dünyada terör örgütü listesindesiniz. Bütün dünya mı size düşman!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..