Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mart '08

 
Kategori
Sivil Toplum
 

Silahsız kuvvetler duruma el koydu...

Silahsız kuvvetler duruma el koydu...
 

Silahsız kuvvetler el koydu şimdilik duruma. Ülkemizin çeyrek porsiyon aydınları bile ''asker postalı'' isterken demek ki ülkede ülkeyi koruyacak , ilgili kurumlarda ülkeyi düşünen insanlar varmış dedirtti bu karar. Şimdi ne kadar satılık kalem, nufüz casusu varsa eline kalem , kağıt alıp '' demokrasi'' diye saçmalamaya, görevlerini yapmaya çalışacaklar. Görevleri ne mi? Sahipleri ne derse onu söyleyip, bağırmak.

Bu ülkede demokrasi falan olmadığını bilenler. Gavurun iki elinin yakamızda olduğunu bilenler. Çocuğunu, kocasını, akrabasını teröre şehit verenler. Neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor.

Ülkenin satılmadık kurumunu, toprağını bırakmayanlara. Türk düşmanı Papa heykeli önünde Avrupaya esaret imzası atanlara. Biz duymadan Amerikalılara bilgi verenlere. Amerikaya gidip Yahudi kuruluşlarından her sene ödül alanlara. Arap kralının ayağına yapışanlara. Türk düşmanı Talabani'nin koluna girenlere.

Elbet bu millet hesap soracaktır. Beş milyon hain varsa analar elli milyon namuslu evlat doğuracaktır elbet...

Atatürk'lü bir resim koydum yazıya. Hem de askeri elbiseli. En çok o isterdi ülkesinin hak, hukuk devleti olmasını. Ve öyle kurdu bu Cumhuriyeti. Elin küresel sapıkları yakamıza yapışmasın diye söyledi, yaptı, anlattı. Kurduğu uçak fabrikasını söktürenler de, kurduğu Cumhuriyeti alttan yıkmaya çalışanlar da hesabını birgün versin. Yanlarına kalmasın kötülerin hiçbir şey...
 
Toplam blog
: 187
: 1260
Kayıt tarihi
: 02.10.06
 
 

İyiye ve güzele götürmeliyiz Dünyayı. Sürekli daha çok kazanmak, daha yukarıdan bakmaya çalışmak,..