Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mart '14

 
Kategori
Güncel
 

Şile eğitim ve kongre merkezi oluyor

Şile eğitim ve kongre merkezi oluyor
 

Şile eğitim ve kongre merkezi oluyor


Hacettepe Üniversitesi Şile'ye geliyor, Şile eğitim ve kongre merkezi oluyor. Şile Belediye Başkanı Sayın Can Tabakoğlu, Hacettepe Üniversitesi Yetkilileri ile birlikte basının karşısına çıktı ve müjdeyi verdi; ''Hacettepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Merkezinin Şile’de açılmasıyla birlikte, Şile uluslararası bir kongre merkezine dönüşecek''
 
Hedef 2000 öğrenci ve uluslararası kongreleri Şile’ye taşımak
Şile tarihi günler yaşıyor. Şile Belediye Başkanı Sayın Can Tabakoğlu tarafından verilen sözler bir bir yerine getirilirken müjdeler ardı ardına geliyor. Şile Belediye Başkanı Sayın Can Tabakoğlu makamında basınla buluşan Hacettepe Üniversitesi İİBF Uluslar arası İlişkiler Bölümünden Doç.Dr. Havva Kök Arslan, Hacettepe Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı İnş.Yük.Müh.Ali İhsan Ateş, H.Ü Emlak Müdürü Fatih Gökmen, H.Ü Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Başkan Yardımcısı İnş.Yük.Müh. Olcay Gündemir, Hacette Üniversitesi Uluslar arası İlişkiler Merkezinin Şile’de kurulacağını ardından Meslek Yüksek Okullarının da Şile’de eğitime başlayacağını ve Şile’nin uluslar arası bir kongre merkezi haline geleceği açıklamasını yaptılar. Başkan Tabakoğlu’nun destek ve çabalarıyla Şile’yi seçtiklerini ifade eden yetkililer, Ankara’yı Şile’ye taşıyacağız dediler.
 
Uluslararası İlişkiler Merkezi ve Meslek Yüksek Okullarının faaliyete geçmesiyle birlikte Hacettepe yerleşkesinde yerli ve yabancı toplam 2000 öğrenci eğitim görecek. Merkezde uluslararası ilişkiler kongreleri, ulusal ve uluslararası diplomatik toplantılar, bilimsel çalıştaylar gerçekleştirilecek. Hatta merkezde uluslararası anlaşmaların yapılabileceği de ifade ediliyor. Bu durum Başkanımızın ortaya koyduğu, 'Şile bir kongre ve eğitim merkezi olacak' hedefinin gerçekleşmeye başladığının kanıtı.
 
 
 
Toplam blog
: 12
: 492
Kayıt tarihi
: 05.02.14
 
 

Önceliklerimizin üst kısmında “prestij” kavramı yer almaktadır. Tüm çalışmalarımızı, prestij ..