Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ekim '10

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Şimdi alışveriş zamanı

Şimdi alışveriş zamanı
 

Şimdi alışveriş zamanı!

Bugün alışveriş yapmak için bir yere gitmek istiyordunuz fakat işinizden geç çıktığınız için mağazamı kapandı, en sevdiğiniz parfümünüz bitmiş fakat almak için zamanınız mı yok, kardeşinizin yeni doğan bebeği için elbise almak istiyorsunuz ama bilgi sahibimi değilsiniz?


O halde Gittigidiyor’a hoş geldiniz! İnternetin gelişmesiyle birlikte değişen hayatlarımıza yeni bir renk katan , Türkiye’ nin 7/24 hizmet veren, en ucuz ve en işlek alışveriş merkezi Gittigidiyor ile tanışmanızın artık vakti geldi. Gittigidiyor sayesinde artık alışveriş yaparken zaman kaybetmek, arabanız için park yeri aramak, iklim koşullarından etkilenmek ve en önemlisi ucuz fiyata bir ürünü almak için haftalarca indirim günlerini yakından takip etme derdiniz son buluyor. Bünyesinde satılmakta olan yüz binlerce farklı ürün yelpazesinin ve 4 bin 044 farklı ürün kategorisinin yanı sıra renkli ara yüzü, kullanıcı dostu içeriği ile Gittigidiyor alışverişe ayırdığınız vakti artık bir hobiye dönüştürüyor.

Gittigidiyor ile beğendiğiniz bir ürünün farklı satıcılardaki değişken fiyatlarını rahatlıkla takip edebiliyor, Cimri.Com ‘ un sağladığı alt yapı hizmetleriyle diğer mağazalarda ki fiyatlar ile karşılaştırma yapabiliyorsunuz. Almak istediğiniz herhangi bir ürün hakkında içerik sağlayıcılarımızın verdiği bilgiler ile fikir sahibi olabiliyor, kullanıcı yorumlarını ve ürün incelemelerini okuyarak farklı yönlerini keşfedebiliyor ve satıcılar ile iletişime geçerek ihtiyacınız olan tüm bilgiye çok kısa bir süre içerisinde bilgisayarınızın başından sahip olabiliyorsunuz.

Bunun yanı sıra Gittigidiyor, hiçbir alışveriş mağazasının size sunmadığı bir ayrıcalığı da beraberinde getiriyor. Kendinize ait profil sayfanızla birlikte üyeliğinizi ve profilinizi kişiselleştirebiliyor, puan/yorum sistemi sayesinde yaptığınız alışverişinizle ilgili fikirlerinizi başkalarıyla paylaşabiliyorsunuz. Gittigidiyor sistemi ile birlikte hem sosyalleşiyor, hem zamanınızı değerlendirebiliyor, hem tasarruf sağlıyor hem de keyifli bir alışveriş hazzını yaşayabiliyorsunuz. Almak istediğiniz bir ürüne ait açık arttırmalara katılarak almak istediğiniz ürünü piyasa değerinden çok daha düşük bir fiyata satın alma ayrıcalığına sahip olabiliyor, farklı kullanıcılarında ilgisiyle kızışan açık arttırma heyecanına da ortak olabiliyorsunuz. Site içerisinde sürekli olarak yenilenen saatlik ve günlük özel indirim kampanyaları ve değişen farklı cazip taksit imkanlarıyla da paranızı en iyi şekilde değerlendirebiliyorsunuz.

Sıfır risk sistemi sayesinde alışverişinizi yaptığınız sanal mağazacılık sistemi gerçeğe dönüşüyor. Beğendiğiniz bir ürünü satın aldıktan sonra önce ona dokunuyor, kullanıyor ve test ediyor sonrasında ise alışverişinizi tamamlıyorsunuz. Üstelik paranız siz ürünü beğendiğinize ve kullanmayı arzu ettiğinize emin olana dek Gittigidiyor güvencesinde!

Alanında uzman ve deneyimli kullanıcı dostu Gittigidiyor ekibi sayesinde alışverişinizi tamamladıktan sonra bile hizmet almaya devam edebilirsiniz. Dünyadaki pek çok ünlü markanın 7/24 hizmet veren bir müşteri hizmetleri departmanı olmazken genç ve dinamik Gittigidiyor ekibi sorularınızı, sorunlarınızı ve düşüncelerinizi her gün her saat sizlerle paylaşarak sizin en büyük yardımcınız oluyor.

Kısacası artık hayatınızda yepyeni bir dostunuz var. Artık paranızı ve zamanınızı en iyi şekilde değerlendirebilir, alışverişi bir hobiye dönüştürebilirsiniz. Öyle şimdi alışveriş, Gittigidiyor zamanı!!!

 
Toplam blog
: 15
: 9597
Kayıt tarihi
: 30.10.06
 
 

Kadir Has Üniversitesi Uluslararasi İlişkiler öğrencisiyim, 1987 İstanbul doğumluyum...